2024 10. kitabı
Okunma: 10 Eylül 2024 11:33
“ Herkese merhaba, müthiş bir heyecanla okuduğum ve kitaplığıma yeni bir yazar kazandırdığım o kitabı sizlere sunuyorum arkadaşlar. Tek Bir Bakış, aslında ilk baskısındaki ismi Karanlık Fotoğrafmış sonrasında değiştirmişler bu konuyu anlayamadım. Polisiye bir roman, ben kitabı okumaya başladığımda herhalde dedim sıkıcı ve öylesine bir kitap bu, ama sonrasında okumaya devam edince dedim ki mükemmel ötesi bir kitap. Yazarın kurgusu ve anlatım şekli gayet açık ve sade, sizi kitabın içerisindeki anlara adapte etmeyi çok iyi başarmış. Polisiye kitaplarını çok severim bu kitapta en sevdiklerim arasına girmeyi başardı gerçekten. Okurken büyük keyif aldım, su gibi aktı kitap. Heyecan, gerilim, merak derken kitabı nasıl okuyup bitirdiğinizi anlayamıyorsunuz. Kitabımızın konusu, Grace adındaki karakterimizi fotoğrafçıya gidiyor ve makinesindeki fotoğrafları bastırıyor. Fotoğrafları aldıktan sonra birde bakıyor ki içlerinde kendisine ait olmayan(kısmen) bir grup insanın çekindiği bir fotoğraf karesi var. Daha sonra eve geldiğinde bu fotoğrafı kocası Jack’e gösteriyor, Jack bu fotoğrafı görünce şaşıyor ve evden çıkıp gidiyor. Olaylar buradan sonra başlıyor zaten. Bir fotoğraf karesinin size neler öğreteceğini, başınıza neler getirebileceğini tahmin bile edemezsiniz. Ben işlerin buraya kadar gelmesini hiç düşünemedim. Mutlaka ama mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum.” Keyifli Okumalar
Tek Bir BakışHarlan Coben · Martı Yayınları · 2017666 okunma