·124 syf.····Okunma: 13 Eylül 2024 00:58 Merhaba, bugün sizlere Yaz Kampı kitabının yorumu ile geldim
Okullar açıldı ama henüz yazı bitmedi diyen ortaokul seviyesinde çocuklar için bu önerim
Okulların da kapanmasıyla birlikte başlayan Yaz Kampı Bayan Wegmann ve diğer öğretmenler eşliğinde gerçekleşecektir. Bu yolculuğumuz da Fethiye'yi oranın güzelliklerini okuyacak, öğreneceğiz
Bu gruba Almanya'dan iki misafir katılacaktır. Johan ve Julia ikiz kardeşler Öğrenciler nasıl anlaşacağız diye pek sıcak karşılamadılar bu haberi..
Bakalım bu tatilde onları neler bekliyor? Alman kerdeşleri kabul edecekler midir dersiniz?
Yazarımız kendi yaşantısı ile de kurguladığı bir hikaye aslında 90'lı yıllardan beri yazdığı bu eseri tamamlaması uzun sürsede ortaya güzel bir eser çıkmış Farklı dillerde çocukların anlaşabilmesi, kültür farklılığını yansıtmış bizlere..
Arada geçen Almanca kelimelerle desteklenmiş Sonunda şaşırtan final kısmı beni pek şaşırtmadı yani daha farklı olabilir miydi diye düşündüm
Sizlerde hâlâ yazı bitiremediyseniz hadi o zaman bu kitaba bir şans verin derim Kitapla ve sevgiyle kalın