·96 syf.··Beğendi
···Okunma: 13 Eylül 2024 15:51 Yeni doğmuş bir bebeksiniz , çevrenizde birtakım insanlar var ve biri hariç diğerlerini tanımıyorsunuz. Neredesiniz, etraftaki eşyalar nedir, neden konuşamıyorsunuz bilmiyorsunuz. Ama o bir kişiye olan nedenini bilmediğiniz sonsuz bir sevgi var. Sonsuz sevginin merkezi annesi.
Yazarımız kundaktaki bir bebeğin gözünden anlatmış tüm hikayeyi. Annesine olan sevgisi, aşkını. Ablası, dedesi, ninesi ve babası ile tanışıyor zaman içinde. Yapılan işlerle ilgili kavramları öğreniyor dinledikçe.
Yörük çadırında geçen bir hayatı bizlere görebildiğinde anlatmaya çalışmış bu bebeğimiz. Ve sürekli annesine olan bağlılığı anlattığı , annesinin yorulması, çadırda başlarına gelenler, dedesinin yeteneği, kekik kokulu ninesi ve askerden izne gelen babasını rüyalarından sonra ilk kez görüşü. Yazarımız bunları bir bebeğin, bir çocuğun hissedeceği içtenlikle bizlere aktarmış.