Merhaba kusursuzca kusurlu serisinin 6.kitabına da okudum ve inceleme yazmaya geldim.
Cinsel istismara uğradıktan sonra bir fuhuş çetesine satılan Asya ve Rus mafyasının iki kulübünü yöneten Pavel kitabımızın başrolleri
Asya bir akşam kardeşiyle birlikte korumaları olmadan ve abisinin haberi yokken bara gidiyor ve orada bir adamla tanışıyor. Kardeşi eve gitmek istediğini söylüyor ve adamla Asya birlikte konuşmaya devam ediyorlar. Asya da bir süre sonra eve dönmeye karar veriyor. Adam da ona taksiye kadar eşlik etmek istediğini söylüyor. Asya da kabul ediyor. Tam dışarı çıktıklarında adam Asya'yı bayıltıyor. Asya tekrar uyandığında karların üstünde,parçalanmış elbisesi,bacaklarının arasında büyük bir acıyla ve yanındaki adamla birlikte uyanıyor. Durumu anlayınca kaçmaya çalışıyor fakat adam onu yakalayıp tekrar bayıltıyor. Asya da bir fuhuş çetesinin eline düşmüş oluyor.
Çetenin başındaki KADIN(bence bu kişiye insan demek bile hata neyse sinirlenmeyecem sakiiinn sakiiinn)kızları birileriyle ilişkiye girmeye zorlamadan önce piyasada olmayan bir uyuşturucu hap veriyor. Asya bir gün verilen hapı içmeyi unutunca yoksunluk hissi başlıyor ve ona neler yapıldığını anlıyor. Asya yine bir adamın yanına gittiğinde kaçmayı planlıyor fakat eğer kaçtığını öğrenirlerse onu öldüreceklerini çok iyi biliyor. Adam Asya'ya tecavüz ederken kalp krizi geçiriyor ve Asya'dan ilaçlarını vermesini istiyor fakat Asya vermiyor. Adam orada ölüyor. Asya bu fırsatı kaçmak için kullanıyor. Hemen odadan çıkıp barın çıkışını bulup Ana yola doğru koşmaya başlıyor. Ana yola çıktığında bir araba ona az kalsın çarpacaktı ama son anda durdu. Asya da yolda bayılıp kalmıştı.
O arabada da Pavel vardı ve Asya'ın durumunu görünce hemen arabaya bindirip doktora götürdü. (Doktorun Asya'yı tedavi ettikten sonra söylediklerini alıntı olarak paylaşacağım.) Pavel Doktorun söylediklerini duyunca Asya'yı kendi evine götürüyor. Asya'nın yaşadığı zorlukların birçoğunu atlatmasında yardım ediyor. Bu süreçte de birbirlerine aşık oluyorlar.
Kitabımızın konusu kısaca böyleydi. Anlatırken biraz zorlandım açıkçası o yüzden biraz kısa oldu inceleme. Kitap diğer kitaplara göre biraz daha ağır. Neva Altaj kitabın en başındaki uyarı kısmında diğer kitaplarda biraz daha mizah olduğunu ama bu kitapta öyle bir şey olmadığını yazmış. Gerçekten de kitapta ay ne kadar komik diyip güldüğüm bir sahne olmadı ama Çalıntı Dokunuşlar kitabında ben baya gülmüştüm. Bence serideki en eğlenceli kitaptı.
Kitabı okumadan önce iyice bir düşünmenizi öneririm çünkü yukarıda da anlattığım gibi cinsel istismar,ölümler,mafyalar ve yaş farkı gibi unsurlar var. Bu arada Asya henüz 18 yaşında Pavel ile aralarında 15 yaş fark var.