2019 1. kitabı
David Burns'ün İyi Hissetmek kitabı, psikoloji alanında önemli bir kaynak olarak öne çıkıyor. Kitap, bilişsel davranışçı terapi yöntemlerini okuyucuya anlaşılır bir dille sunarak, olumsuz düşüncelerle başa çıkma ve duygusal iyilik hali sağlama konusunda pratik önerilerde bulunuyor. Burns, kişisel deneyimlere dayalı gerçek hayat örnekleri ve etkili tekniklerle, depresyon, anksiyete ve genel ruh hali problemleri üzerinde derinlemesine bir analiz yapıyor. Kitap, hem teorik bilgileri hem de uygulamalı alıştırmaları içeren bölümleriyle, okuyucunun kendi düşünce ve davranış kalıplarını sorgulamasına yardımcı oluyor. Özellikle, olumsuz düşüncelerle başa çıkma stratejileri ve öz-yargılardan kaçınma teknikleri, kitabın en güçlü yönleri arasında yer alıyor. David Burns, okuyucuyu aktif bir şekilde kitabın içeriğini uygulamaya teşvik ederken, her bölümde sunduğu bilgilerle bireylerin kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlamayı amaçlıyor. İyi Hissetmek, hem kendi kendine yardım arayanlar hem de terapötik yaklaşımlar hakkında bilgi edinmek isteyenler için değerli bir rehber niteliğinde.
İyi HissetmekDavid Burns · Psikonet Yayınları · 201815,4bin okunma