·192 syf.····Okunma: 16 Eylül 2024 20:15 Hani bazı kitapları bazı cümleleri okurken içinizi ısınır bu hisle daha fazla okumaya,okudukça da okumaya devam edersiniz ya işte tam öyle bir kitap.
Kitap bir öykü kitabı.İçerisinde tam olarak 16 hikaye barındırıyor.Okuyacağınız bu hikayelerden mutlaka size dokunacak olan bir hikaye bulacağınıza eminim.Benim favori hikayem kitabında ismi olan deli tarla hikayesini saymazsak eğer Adieu Hala oldu.Gerçekten bambaşka ve duygusal
bir hikaye.Okurken beni güldüren iki hikaye var bunlar Çitile ve Marş Marş hikayeleri.Bu hikayelerde sizinde eğlenceğinizin garantisini verebilirim.
Son olarak şunları söyleyebilirim,kesinlikle okuması çok kolay keyifli bir öykü kitabıydı.Yazarın okuduğum ilk kitabı olmasına rağmen sanırım son olmayacak.
Keyifli okumalar dilerim:)