2024 79. kitabı
"Her zaman aslında sebepde kendimizdik,şifa da kendimiz .Neyi seçiyor olduğumuzdu mesele." Bir şifacı ile tanıştıracağım sizi bu kitapta . Astroloji ve doğadaki tüm şifa kaynakları ile ruhunu besleyip,imanı ile birleştiren ,ruh özüne inebilmiş nadir bir karakter #karbaykuşu .Öncelikle inanıp kendine sunduğu şifadan etrafına da dağıtmayı ihmal etmiyor .Nitekim karşımıza çıkan her olay,her insan bir tesadüf değil ve herkesten aldığımız enerjiler farklıdır . Orta Asya'dan gelme şamanlık ruhunu özünde taşıyan karakterimiz her defasında etrafından aldığı iyi ve kötü enerjileri hissetti . Kişilere hissettirmeden yapabileceğinin en iyisini yapıp kendi köşesine çekilmeyi ,yalnızlığı tercih etti . Etrafına dağıttığı iyilik ile şifalananların yaşadığı büyük değişimi huzurla uzaktan seyrederken bunlara şahit olanlar ona büyük bir minnet hissetti . Elif,Dilek,Ayla hanımlar ile İlhan Bey gibi karakterlerle olay örgüsü oluşturulurken Mevlana,Şems gibi değerli kişilerin de bu örgüye katılması çok hoş bir detay olmuş .Ayrıca ahlaki değerlerimizi de gün yüzüne çıkaran bu eser benim açımdan çok kıymetli .Okuyun ,okutun . Kaleminize sağlık #bilgebaykuş "Anda olmak böyle bir şeydi; baktığın heykel, yaptığın yemek, yüzdüğün deniz olmaktı... Derdini dinlediğin arkadaş... Aradığın mutluluğun saklı olduğu yerler idi anlar."
Kar BaykuşuEda Tunçbilek · DLS Yayınları · 20248 okunma