# spoiler içerebilir #
2024 64. kitabı
Okunma: 17 Eylül 2024 22:16
30 senelik birikimimle bu adam tamamdır diyorum... knox, sen bi kadının başına gelebilecek en iyi şeysin. başkasın... bambaşkasın... memphis, henüz 2 aylık bebeğiyle ve geçmişinin onda açtığı derin bir üzüntüyle new york'taki ihtişamlı hayatını bir kenara bırakır ve quincy'e taşınır. cebindeki her bir kuruşun bile harcanamayacak kadar değerli olduğu zaman The Eloise Inn'de temizlikçi olarak çalılmaya başlar. bir yandan anneliğin, bir yandan yalnızlığın tüm sorunlarıyla başa çıkmaya çalışırken hayatına o girer; Knox Eden... knox da tıpkı memphis gibi yaşadığı bir kalp kırıklığının ardından Quincy'e, yuvasına geri döner ve çok severek The Eloise Inn'de aşçı olarak çalışmaya başlar. hiç istemese de evinin çatı katını bekar bir anneyle paylaşmaya başlar ve bir süre sonra paylaştığı tek şey sadece evi olmaz. memphis'in ağlamalarını, ben iyi bir anne miyim sorgulamalarını, bi yandan destek isterken bi yandan aldığı desteğin onu içten içe rahatsız etmesini öyle iyi anladım ki okurken anlatamam. o çaresiz anne halleri çok dokundu yüreğime. knox'un önce huysuzlanıp sonra drake'i benimsemesi de çok güzeldi. hele herkesin olduğu aile yemeğinde ondan benim oğlum diye bahsettiği an... bittim eridim. yazarın yazım tarzı sizi asla sıkmıyor. kitabın başından sonuna kadar o heyecanı ve merakı devam ettiriyor. öyleki okurken bu kitabın hiç bitmemesini isteyerek, ilk kitaptan bile daha fazla heyecanla okudum. eden ailesinin yardımseverliğini, memphis ve oğluna kucak açmasını gözlerim dolarak okudum. aile böyle olmalı zaten. hele ki yaşadıkları o büyük olayda herkesin seferber olması muhteşemdi. kitabın sonunda talia'nın hikayesinin başlangıcını gördük. onu da merak ediyorum ertelemden okurum sanırım. seri kesinlikle okunması gerekenlerden. keyifli okumalar
Juniper HillDevney Perry · Devney Perry LLC · 01,320 okunma