(The Edens #2)

Juniper Hill
9781950692873
İngilizce

2023 444. kitabı
Memphis, kendisi ve oğlu Drake için özgürce koşabileceği, yaşayabileceği ve bir köpek sahibi olabileceği yeni bir başlangıç ​​yapmak için New York'taki lüks hayatını ve zorba, ona ihanet eden ailesini geride bıraktı. Quincy, Montana'ya gelişi, en kötü günlerden biri olarak listesinde dört numaraydı. Araba koltuğunda fırtına gibi ağlayan Drake'i sakinleştiremeyecinde bitkin ve yorgun düşmüştür. Memphis Ailenin Inn'inde hizmetçi olarak işe girdiğinde kendini geçici olarak Knox'un çatı katında buluyor, daha önce hiç bu işi denememiş, birkaç video izledikten sonra ve kendisinden ne istendiği konusunda daha emin hissediyor. Knuckles restoranının sahibi Knox, çatı katında birinin yaşamasını istemiyordu, mekanını ve ona sağlanan huzur ve sessizliği seviyordu. Ta ki Memphis ve her gece ağlayan bebeği, kalbinin parçalanmasına kadar. Ancak her gece rüzgarda ağlayan bir bebeğin sesleriyle birlikte Knox'un uzak durma ve müdahale etmeme kararlılığı, Memphis'in kendisini sakinleştirmesine yardım etmek için kapısının eşiğine geldiğinde, onu kendine yakın tutarak koridorda kalbine bastırarak yürürken yok oluyor gibi görünüyordu.
·326 syf.·
2025 73. kitabı
Eden serisinin ikinci kitabı ve ailenin ikinci erkek çocuğu Knox’un hikayesi. Bu seriyi genel olarak seviyorum sanırım çünkü ilk kitabı da sevmiştim ve ikinci kitapta gerçekten çok güzeldi. Erkek karakterlerin davranışları düşünceleri kitap boyunca gerçekten çok güzel. Memphes yaşadıkları gerçekten zor şeylerde ama Knox’la beraber her şeyin üstesinden gelmesi ona zaman içinde güvenmesi Knox’un oğlunu sahiplenmesi gerçekten çok güzeldi. Kitabın içindeki hafif gizem polisiye unsurları da gerçekten kitaba ayrı bir tat veriyor ve bence sade romantik havasından kurtardığı için daha da akıcı olmasını sağlıyor.
# spoiler içerebilir #
2024 64. kitabı
Okunma: 17 Eylül 2024 22:16
30 senelik birikimimle bu adam tamamdır diyorum... knox, sen bi kadının başına gelebilecek en iyi şeysin. başkasın... bambaşkasın... memphis, henüz 2 aylık bebeğiyle ve geçmişinin onda açtığı derin bir üzüntüyle new york'taki ihtişamlı hayatını bir kenara bırakır ve quincy'e taşınır. cebindeki her bir kuruşun bile harcanamayacak kadar değerli olduğu zaman The Eloise Inn'de temizlikçi olarak çalılmaya başlar. bir yandan anneliğin, bir yandan yalnızlığın tüm sorunlarıyla başa çıkmaya çalışırken hayatına o girer; Knox Eden... knox da tıpkı memphis gibi yaşadığı bir kalp kırıklığının ardından Quincy'e, yuvasına geri döner ve çok severek The Eloise Inn'de aşçı olarak çalışmaya başlar. hiç istemese de evinin çatı katını bekar bir anneyle paylaşmaya başlar ve bir süre sonra paylaştığı tek şey sadece evi olmaz. memphis'in ağlamalarını, ben iyi bir anne miyim sorgulamalarını, bi yandan destek isterken bi yandan aldığı desteğin onu içten içe rahatsız etmesini öyle iyi anladım ki okurken anlatamam. o çaresiz anne halleri çok dokundu yüreğime. knox'un önce huysuzlanıp sonra drake'i benimsemesi de çok güzeldi. hele herkesin olduğu aile yemeğinde ondan benim oğlum diye bahsettiği an... bittim eridim. yazarın yazım tarzı sizi asla sıkmıyor. kitabın başından sonuna kadar o heyecanı ve merakı devam ettiriyor. öyleki okurken bu kitabın hiç bitmemesini isteyerek, ilk kitaptan bile daha fazla heyecanla okudum. eden ailesinin yardımseverliğini, memphis ve oğluna kucak açmasını gözlerim dolarak okudum. aile böyle olmalı zaten. hele ki yaşadıkları o büyük olayda herkesin seferber olması muhteşemdi. kitabın sonunda talia'nın hikayesinin başlangıcını gördük. onu da merak ediyorum ertelemden okurum sanırım. seri kesinlikle okunması gerekenlerden. keyifli okumalar
2023 103. kitabı
Mü-kem-mel-di! Benim için okuduğum en güzel kitaplardan oldu çoktan. İlk kitabı çok seviyordum ancak Knox serideki favorim oldu. Memphis, küçük oğluyla Montana, Quincy'de bir işi kabul eder ve çatı katını kiraladığı Knox Eden'i mümkün olduğunca az rahatsız etmeye çalışır. Knox ise hayatından karmaşaları uzak tutmaya o kadar odaklanmıştır ki küçük bir bebek ve genç bir kadının karmaşasına ne kadar hazır olduğunu keşfetmesi gerekir. Memphis'e bayıldım. O kadar güçlü bir kadın ve çocuğu için çabalayan bir anneydi ki... Kalbimi kırdı çokça. Ama hayran da bıraktı kendine. Knox başlarda öküz gibi dursa da ilerledikçe içinde çıkan adam çok tatlıydı. İnanılmaz yoğun bir dönemde okumama rağmen bulduğum her vakitte kendimi kitabı okurken buldum. Uzun uzun kitabı övmeyeceğim, bence okuyup kendiniz görün. Benim comford serilerinden oldu The Edens. Rahat, yormayan bir kalem ve kurgu. Beklentisiz başlayıp severseniz çok keyif veren kitaplar sizi bekliyor.
2023 17. kitabı
Okunma: 21 Mart 2023 23:28
7 Aralık 2023 Güncelleme: Bu sefer ilk kitabı okuyup, Eden Ailesi’ne alışıp öyle okudum. Beğendim. Tam tatilde yanına götürüp okumalık, kısa ama sıcacık bir aşk hikayesi okumak isteyenlere uyan kitaplardan. Mart 2023 ilk okuma: Juniper Hill Devney Perry’den okuduğum ilk kitap. Her yerde çok güzel yorumlar okuyup merakla başladım. Şu an 3. chapterdayım güzel gidiyor yalnızca Memphis ve Knox çok hızlı birbirlerinden hoşlanmaya başladılar. Yani ilk chapter daha Knox’a gözü değer değmez Memphis, ikinci chapter (Memphis’in Juniper Hill’e gelmesinden pek hazzetmediğini her haliyle belli ederken bile) Knox bir anda içlerinden he is georgeous, she is georgeous ları havada uçuşturdular. Insta-love olayını pek sevmiyorum hikayenin inandırıcılığı anında kayboluyor yine de önyargıyı şu anda bir kenara bırakıyorum ve devam ediyorum. DNF... fazla insta-lust/love bir hikaye. karakterler çok yüzeysel, ilerlemek için çaba sarfetsem de sarmadı ve hikayeye bir türlü ilgili kalamadım.
2023 32. kitabı
Okunma: 28 Ekim 2023 15:46
Seri Eden kardeşleri konu alıyor anladığım kadarıyla... Çünkü ben 2.kitaptan başladım yine Knox ve Memphis etrafında dönüyor hikaye Memphis bekar bir anne olarak Quincy'e taşınıyor ve hayata tutunmaya çalışıyor desem doğru olur sanırım. Ben kendisini gerçekten takdir ettim okurken Knox da karakter olarak tam bir green flagdı bence. Düzeni bozulunca en başlarda sinirlense de haklı olarak daha sonradan sergilediği tavır ve Memphis ile oğluna yaklaşımı benden tam not aldı Sevdim ben bu kitabı.
2025 69. kitabı
Okunma: 24 Temmuz 2025 10:58
Bir günde bitti. Bu seriyi okurken rahatladığımı hissediyorum cidden. Sıfır toksiklik, iletişim desen var. Sonlara doğru spoiler aldığım bir kısım vardı, nedense o kısmın gelmesi için aşırı heyecanlandım, geldiğinde de mutlu oldum falan :) çok tatlıydı
2025 24. kitabı
Grif için favorim demiştim ya şimdi Knox seni ne yapacağız koçum yaa. Böyle güzel bir adam olabilir mi acaba? Varmış ama hayaller diyarında, neyse neyse okumak da iyi geliyor. Memphis ve yaşadıkları onu Quincy kasabasına getiren nedenler, onun adına çok üzüldüm ama sağlam bir karakter okudum. Sadece olaylar biraz hızlı oldu. Böyle sindire sindire okumayı daha çok isterdim sanırım. Tamam, etkilenme olayına demiyorum ama şak diye olması yok orasını sevmedim çünkü kadın başına gelmeyen kalmamış hiç bilmediğin bir kasabaya iki aylık çocuk ile gelmişsin dur bakalım hemen güvenme demi. Neyse güvendi de sonu iyi oldu. Çıtır çerezlik valla hızlı okundu seriyi çok seveceğim hissediyorum. Bu Eden kardeşler içtiniz sudan mıdır nedir arkadaş her biri mükemmelin tanımı, seni okuduğum için mutluyum Knoxummmm
2024 8. kitabı
Devney Perry / Juniper Tepesi Küçük bir kasabada geçen ve birbirine bağlı bir aile olan Eden’ların tanıtıldığı serinin ikinci kitabı #JuniperTepesi. #IndigoDağı kitabında Griffin ile tanışmış aynı zamanda kasabaya yeni gelen polis şefi Winn’in gizemli cinayetleri çözmesine tanık olmuştuk. İlk kitapta, Griffin’e verdiği tavsiyeler ve gizemli hikayesi sayesinde en çok merak ettiğim kardeş Knox Eden’di. Tanışması keyifli bir karakter oldu. Memphis, iki aylık bebeğiyle New York’daki görkemli hayatını geride bırakmış ve yeni bir başlangıç için ülkenin bir ucu olan Montana’ya taşınmış bekar bir anneydi. Tüm hayatını oğluna güzel bir gelecek verebilmek adına değiştirmiş ve tek başına tüm zorlukları göğüsleyebilme cesaretini göstermişti. Bulabildiği tek iş The Eloise Otel’de temizlikçi olmak ve kalabileceği tek yer de Knox’un çatı katındaki dairesiydi. Knox, aile otellerinin mutfağında harikalar yaratan, duygularını içinde yaşayan ve geçmişindeki yaşadığı acıyı üzerinden atamamış bir adamdı. Kardeşi Eloise’yi kıramamış ve çatı katının kiralanmasına izin vermişti. Karşısında Memphis’i çocuğu ile görünce geçmişi gün yüzüne çıkmış ve bunun için de onlardan olabildiğince uzak durmaya karar vermişti. Memphis’in ailesi ile olan sorunları ve çocuğunun babasının bilinmemesinin istemesi, hayatındaki kötü günlerin sayısını arttırıyordu. Knox’un ise zamanında yaşadığı güvensizlik kimseyle birlikte olamamasına sebep oluyordu. Yanlış kararlar ve sırlar belki hayatlarını zorlaştırmıştı ama bir insana koşulsuz güvenmenin nasıl bir his olduğunu öğrenmelerini sağladı. Kardeşlerden hepsi farklı karakterleriyle ilginizi çeken ve her olayda koşulsuz bir sevgiyle kenetlenen bir aileyi okumak çok keyif vericiydi. Eden serisinin diğer kitaplarını sabırsızlıkla bekliyorum. Altı kardeşin ikisiyle
Juniper TepesiDevney Perry · Ren Kitap · 20231,319 okunma
Juniper Tepesi
2023 109. kitabı
Okunma: 19 Aralık 2023 01:02
Herkese Merhaba, The Edens(1.kitap İndigo dağı) serisinin 2. Kitabını da okudum. Serinin devamı olduğundan okuduğum bir kitap oldu.Hiç ilgimi çeken bir konuya sahip değildi. Kötü bir kitap değil ama iyi bir kitapda değildi. Spoiler olabilir... Kitabımıza gelirsek; Ailesi ve eski sevgilisinden kaçıp 2 aylık bebeği ile montaya gelen Memphis Ward ile Eden ailesinin 2. Çocukları olan meşhur aşcımız Knox Eden hikayesini okuyoruz. Aşırı basit ve klasık bir hikayedir. Anlatılacak çok bir şey yok. İlk görüşte hemen ikisininde şehvet duyguları fılan, ayy çok güzel, ay cok kaslı ve yakışıklı kelimeler… Başta kadın karakteri biraz sevdim, işte cocuğuna olan bağımlısı sevgisi hoşuma gitti ama sonradan neden böyle bir hayatı tercih etmek zorunda kaldığını öğrenince sevmemeye başladım. Ya yıl olmuş 2023 ınternette a yazsan bilmediğim neler çıkıyor, sen bir adamla tanışıyorsun, hiç kimdir nedir bakmadan sırf zevkine takılıyon bide sevgili oluyorsa bilmem kaç ay hiç merak etmıyorsun, hırsız mıdır katıil midir nedir diye? Adam yakışıklı ve zengin diye yatıp kalkıyon , sen şimdi ne oluyorsun asalak oluyorsun…öylede evli adamla olduğunu anlamazsın, oda bir guzel seni kandırır yani bu kadının nesini sevip nesine acıyım ben… aptal olmasaymışsında başına gelenler gelmeseymiş… manipüle edilecek bir şeyde yoktu yani , kız bildiğiniz geri-zekalı olarak yaşam sürüyormuş. Çocuğundan sonra akıllanmış da yani yani… Adam ise kendisi beni pek etkilemedi, ne istediği daha bilmeyen biri, geçmişinde gerçekten adamı iyi kandırmışlar onun verdiği acıdan dolayı hayata küsmüşlüğü var fılan… İşte bir kaç sacma bir gizem katmış yazar , onuda çok anlamadım… kitap bide yurtdışında en sevilen kitabıymış, asla onlarla aynı değilim, onları beğendikleri ben,m içim kötü, beğenmedikleri benim içim güzel oluyor,
Romantik
Juniper TepesiDevney Perry · Ren Kitap · 20231,319 okunma

Devney PerryYazar · 8 kitap
Devney, kırktan fazla aşk romanıyla Amazon, Wall Street Journal ve USA Today'in 1 numaralı çok satan yazarıdır. On yıl boyunca teknoloji sektöründe çalıştıktan sonra, yazma tutkusunun peşinden gitmek için konferans görüşmelerini ve proje programlarını bıraktı. Montana'da doğup büyüdü ve şimdi eşi ve iki oğluyla Washington'da yaşıyor.