yada
2024 5. kitabı
*Bugün sizlere büyük bir övünç kaynağım olan ve yetişmesinde benim de bir parça payımın olduğunu düşündüğüm kardeşim Yazar, Şair ve Senarist Ramazan Ateş'in YADA kitabından bahsetmek istiyorum. *Kitaba geçmeden önce onunla bağ-bahce işleri yaparken ocakbaşında birbirimize anlattığımız hikayelerle başlayan yolculuğumuz ve kitap yazma hayallerimizin gerçeğe dönüştüğünü görmeken dolayı çok mutluyum. Özellikle kardeşimin ardı ardına çıkardığı ve hepside birbirinden kaliteli kitapları için gönülden tebrik ediyorum. Yolun ve bahtın açık olsun kardeşim. *Yada adlı roman, çocukların ve yetişkinlerin keyifle okuyacağı bir roman. Akıcı bir dile ve etkileyici olay örgüsüne sahip. Roman, Oğuz adında bir çocuğun Türklerin efsanevi taşı olan Yada taşını bulması ile başlıyor. Taş, onu Türk mitolojisinde anlatıla gelen başka bir dünyaya götürüyor. Yada taşı ona bu dünyada büyülü gucler veriyor. Mitolojik Dünya, kötücül Kara Kula Han ve onun emrindeki karanlık ruhlar, canavar jelbengler, köpek kafalı itbaraklar tarafından işgal edilmek üzeredir. Bunu engelleyecek olan Yada taşıyıcısı, onun ieakası Gökbörü, Büyücü Ak Kam ve Anka ... Yada taşıyıcısı öte dünyayı kurtarmak için karanlıklar ordusuyla kıyasıya bir mücadeleye giriyor. Kamların, şamanların, sihrin ve büyünün çarpışmasını nefesinizi tutarak okuyacağınız bir roman. Bir oturuşta okuyup bitirdim. Herkesin okumasını tavsiye ederim. Keyifli okumalar dilerim #k:456308r Ramazan Ateş Zeki Ateş
YadaRamazan Ateş · Gülbey Yayınları · 20245 okunma