2024 271. kitabı
Saatin Susu Gökhan Tan Merhaba arkadaşlar #şiirseverler burada mı? Yazarımızın,tüm oğullara ve kızlara kaleme aldığı şiirleri ilgiyle okurken kah #hüzünlü , kah #sevdayüklü ,kah #yalnızlık #siirler iyle gönlüme misafir oldu Ayrıca yazarımız,Dünyada yaşanan güncel olaylarada kayıtsız kalmayıp Gazze ye Uyanış,Altın Gözlü Filistin şiiriyle yüreklere dokunmuş.Duanın gücüne yürekten inanan #gokhantan #duanıngücü şiiri ile mahsun yüreklere umut ışığı ekmiş. Sizler için hemen aşağıya #saatinsusu ndan #siirler bırakıyorum. “Duanın Gücü Taze dualarda inler annemin seccadesi Kim bilir içinde ne gömülüdür çeyizlerin gün görmemiş yanaklarında Bir yas giyiti bazen bazen bir neşe pınarı sonsuz heceler inler Kalbin gömütlerinde Kim bilir hangi göz maviliğini saklar serenatlar boynunu büker Dualar kalkar ayağa Son umut yalnız bendedir der…” * “Gazze’de Uyanan Güneş Yapraklar ağlar hüznün gölgesinde. Ekinlerden akan başaklar sızılar . Sütünü gömmüş kemikten göğüslere Bir sıtma nöbeti çağlar gömleklerimin düğmesinden ağrı Bu bir sınav değil Umutsa dorukların öksürdüğü lavlarda saklı Bir vampire akıl danışmak neyse . Onunla güreşmek sancılı yokuş teli Peki ya bu nedir diye sorarım. Yalvarışım benliğimin çıkmaz sokağında Bu ancak bir haykırış Uyanmaktır sabahın pırıl pırıl ışığında Sömürüye,o dünyanın tacını elinde tutanlara Vicdanları şotalarında bizi vahşi görenlere…” Ece Ceren Gültepe @elpisyayinlari #okuyanteraziokuyor #okuyanterazi #19prrşm
Saatin SusuGökhan Tan · Elpis Yayınları · 20244 okunma