Verity
KİTABA BAYILDIMMMM!!!!
O NASIL SONNNN??
Kitap o kadar güzeldi ki Collen Hoover'ın diğer kitaplarını okuyordum ama bu kitabına cidden BA-YIL-DIM. Çok fazla gerilim kitabı okumam tam bir romantizim insanıyımdır. Ama kitaba bayıldım. Dün 230 sayfayı bir oturuşta okuyup bitirdim çok akıcıydı. O kadar güzeldi ki kitap kitap boyu " Ne oluyor ?Şu an ne yapıyorsunuz? Nasıl yani? " diyip durdum. O kadar güzeldi ki yani asla sonunu da böyle tahmin edemezdim.
Şimdi kitaba gelmek gerekirse bu kadar övgüden sonra kitapta Lowen isimli bir yazarımız var bu çok da bilinen bir yazar değil.Sonra işte kitabın başlarında Jeremy isimli bir adam çok popüler olan polisiye gerilim kitapları yazan Verity isimli bir kadının eşi adam Lowen'la bit toplantı yapıyor Verity'nin bir kaza geçirdiğini söyleyip serinin kalan kitaplarını Lowen'ın yazması için anlaşıyorlar. Lowen onların evinde kalıyor aslında başka evde kalacak ama işte parası yatmıyor bir şeyler oluyor Jeremy'nin evinde kalmaya başlıyor evde bir otobiyografi taslağı buluyor bunu okuyor böyle olaylar gelişiyor. Neyin nasıl olduğunu öğreniyoruz ama sonu çok şaşırtıcıydı. Kim haklı kim haksız insan anlayamıyor hele sondaki mektup insanı şok ediyordu o kadar güzeldi ki kitabı çok sevdim.
VerityColleen Hoover
VerityColleen Hoover · Independently Published · 20186,9bin okunma