ÇARPIK YALANLAR KİTAP İNCELEMESİ
2024 20. kitabı
Okunma: 21 Eylül 2024 01:14
İlk kitaptan çok çok daha güzeldi bence. Aslında okumayı düşünmüyordum çünkü karakterler pek çekici gelmemişti ilk kitapta ama sonra kapağını çok zarif bulduğumu fark edince neden omumayayım dedim ve okudum iyi ki de okudum çünkü ilk kitaptan sonra ilaç gibi geldi. En başta karakterler daha iyiydi bence, başlamadan önce çekici olmadıklarını düşünmüştüm ama tam tersi; Bridget Ava'dan daha aklı başında ve Rhys... Alex'ten her anlamda çok çok daha iyi. Aslında yorumlarda neden Rhys'ten bu kadar nefret edildiğini pek anlamadım, sanırım Rysand'le isim benzerliği olunca 2. bir Rysand beklediler ve bulamayınca da hayal kırıklığı tabi:') Ama ben Rhys'i tahmin ettiğinden çok daha sevdim, özellikle de çocukluğundan bahsettiği kısımlarda. Maalesef çocuklara karşı olan zaafım bir de Rhys'le birleşince ağlamalarımı durduramadım, keşke küçük Rhys'le sarilabilsem diye düşündüm kaç kez:'( Ama sevmediğim zamanlarda oldu tabi, yine ilk kitaptaki gibi yakınlaşma sahneleri beni hayattan soğuttu. HAYIR AMERİKALI YAZARLAR SÖZ KONUSU SAHNELERİ BU KADAR AĞZI BOZUK YAZMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ! Ve nedense bütün ana kız karakterler de bu duruma dünden razılar. Yani erkeğin onlara 'or**pum' deyip sahiplenmesine??? Yine bu kitapta da malum sahnelerin ana konunun önüne geçtiğini düşündüğüm için puan kırdım ve yine ilk kitapta dediğim gibi karakerler her yan yana geldiklerinde konuyu döndürüp dolaştırmadan, doğrudan cinselliğe getireceğine yazarımız asıl olayları daha tatmin edici yazabilirdi. Ya da ilk 300 sayfayı kaplumbağa hızında yazmayip konuyu daha çabuk toparlasaydı Rhys'in geçmişini ve şu anını daha çok okuyabilirdik. Neyse söyleyeceklerim bu kadardı, bu kitap olduğundan çok daha güzel yazılabilirdi ama ilk kitaptan çok daha güzel yazıldığı kesin. 3. kitabı en kısa zamanda okumayı düşünüyorum çünkü Jules ve Josh'ın hikayesini anlatacak -bana en çekici gelen karakterler- ve şunu da atlamak istemiyorum Rhys'in hikayesinde Alex neden başrolmüş gibi davranıyor (ya da Christian) neden yani??? Ben onu ilk kitapta bıraktığımızı sanıyordum :/
1000k
Çarpık OyunlarAna Huang · Martı Yayınları · 20233,395 okunma