Öncelikle bu puanı bir Potterhead ya da Tom Felton hayranı olduğum için verdiğimi varsayarsanız yanılırsınız.
Bu kitap bu puanı Tom Felton'un kalemiyle, akıcılığıyla, yüzümde bıraktığı tebbesümlerle ve gözlerimi dolduran yaşlarla kazandı. Kitap otobiyografi türünde yazılmış bir eser. Tom Felton'un ailesini, film setlerindeki anılarını, Emma Watson'la olan ilişkisini, nasıl düştüğünü ve nasıl ayağa kalktığını ve pek tabii ki Harry Potter filmlerinin çekilirkenki zamanlarını anlatıyor. Mizahi yönünü kalemine aktarması ve yaptığı özeleştirilerle bir otobiyografi okuyor gibi değil bir arkadaşınızla dertleşiyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz.
Çok beğendim, çokça sevdim.
İlgilisine not: Ben her zaman Draco'nun içinde "kötülüğün içindeki iyilik" misali bir beyazlık yattığını düşündüm. O seçimi olmayan bir "çocuktu." Son filmlerdeki/kitaplardaki Draco Malfoy'un ilk eserlerdeki Draco olduğunu söylemek bence çok güç.
12 yaşımdan bugüne ergenliğimin önemli bir parçasını oluşturan bu adamın yazdığı kitabı okumayacaktım da ne yapacaktım? :)