Kitab 2014/15 yıllarında yazılmasına rağmen gayet akışkan bir dilde okundu ve anlaşıldı. Bir iki basım hatası vardı ama o kadarı da olsun ( ki bazen gına gelmişti bana neyse) kitabın konusu merak uyandırıcı. Kitap +18 içermiyor sadece bir sahnesi var (Spoiler olmasın) ama bir sarkıntılık taciz olayı yaşanıyordu ki yazar bunu örtbas edip sahneyi olumlu bir yöne iletti. Aslında kitapta sevdiğim her şey vardı, severek okudum ki bir iki sahnesinde sinirim bozulup o kadar çok gerildim ki, sabahlamayı hatta düşündüm çünkü okuduğum o sahneleri sindirmek çok zordu (kaptırmışız kendimizi mdndm) üstelik kitabın yeri bende ap ayrı çünkü değer verip sevdiğim bir insandan hediye olarak geldi. Sonuç olarak güzel bir kitaptı gerçekten, özellikle o senelerde yazılmış olması da ayrı bir başarı. Elbette ana erkek karakteri olan mertin ani bağırmalarına göz yummak gerek :)) kitapın en öğrettiği şeylerden birisi ise;
insanlara aldanmamayı öğrenmek. Herkesi kendisini karşıya nasıl istiyorsa öyle tanıtır, ama gün gelir ve o maskeler düşer sonra da insan sorgular işte, “sen kimsin?”
kitapdaki en iyi örnek Burak….
Ümran Cingöz