2024 68. kitabı
Kitapla ilgili aklımda o kadar çok şey var ki ne yazacağımı şaşırdım ama şunu belirtmek istiyorum kitap tek kelimeyle muhteşemdi, bayıldım serinin daha ilk kitabındayım ve devam kitaplarını okumak için sabırsızlanıyorum hem fantastik hem aşk hem de ilgimi en çok çeken şey mitoloji vardı tamamen farklı bit kitaptı yazarın hayal gücüne bayıldım Kitabı övme kısmı bitti size biraz konusundan bahsedeyim çok spoiler vermeden Öncelikle ayliz baş karakterimiz bir arkeolog ve türkiyeden mısıra arkadaşlarıyla ve sevgilisiyle birlikte piramitleri incelemeye gittiler olanlar buradan sonra oluyor zaten ayliz bir anda kendini bambaşka bir dünyada buluyor tabi ilk başta fark etmiyor nerede olduğunu daha sonra karşılaştığı aytun(baş karakter) onu bir casus zannediyor ama daha sonra ayliz in söylediklerini saçma buluyor ve kızın nerden geldiğini anlamaya çalışıyor çünkü kızın söylediği mısır ve onların yasadıkları mısır tamamen farklı başkentleri bile aynı değil her neyse herşeyi anlatmayacağım tabi ki sadece kitaba giriş kısmından bahsettim biraz okuduktan begeneceğinize eminim keyifli okumalar.
Ay DüğümüGamze Çelik  · Ephesus Yayınları · 20201,757 okunma