2024 66. kitabı
𝕊𝕆ℕ 𝔾𝕌ℕ𝔸ℍ Size tarih, arkeoloji, aksiyon, Cinayetler, din temalı harika bir hikaye getirdim. İlk hikaye kayıp kentin bulunması, ikinci hikaye ise Barnabas İncili etrafında dönüyor. Peki Barnabas İncili nedir? Söylemem ama küçük bir İnternet araştırması yaparak hikayeye daha heyecanlı bir giriş yapabilirsiniz. Hikaye iki ana bölümden oluşuyor; İlk bölümde yüzyıllar öncesine gidip Layard ile tanışıyoruz. Dayısı ve devletin ona verdiği önemli olduğunu bildiği görevle İstanbul, Musul, Göbeklitepe yolculuğu başlıyor ve bu yolculukta gizem, Sır, esrarengiz olaylarla bize doyurucu ve heyecanlı serüven sunuyor. İkinci bölümde ise 2007 yılında Başkan lakaplı emekli askerle tanışıyoruz. İlahiyat Fakültesinde görevli Profesör'ün Başkan'a sunduğu Barnabas İncil'inin gerçekten varlığını ve bunun yerini bildiğini iddia etmesiyle hikaye akılalmaz maceraya sıçrıyor. Kaza süsü verilmiş cinayetler, politika, İslam, Hristiyanlık temalarıyla daha da heyecanlanıyor. Akıcı, iyi kurgulanmış, güzel işlenmiş bu eseri mutlaka okumalısınız. Çok keyif alarak okuduğum eser oldu. Son zamanlarda severek okudugum heyecanlı eserlerden biri oldu. Sevgiyle ve kitapla kalın
Son GünahSaim Turan · Opal Kitap · 202476 okunma