Alevler, sonunda yok oldu. Ben ortasında kalırken
2024 3. kitabı
Okunma: 23 Eylül 2024 00:41
Sonunda film serisini defalarca izlediğim serinin son kitabı. İsyanın alev alması sadece 17 yaşındaki bir kızın kanatların altındaydı. O kendi kanatlarının yükünü alamazken onu buna mecbur ediyorlardı. Katniss isyanın istemeden kanatları olmuştu ve yapabileceği tek şey devam etmekti. Kitabın ilk kısmında çoğunlukla buna karar veriyordu. 13.mınkıta gereksiz şekilde insanlara robot gibi saatine kadar günlük yapılacak işler zincire girmek. Katniss için eziyetti. Tabii benim içinde İsyan ateşleri devam ederken, ateşlerin alev alması için katniss, 13.mıntıka askerleri plan yapıyorlardı. Capitol'u işgal etmek için. Asırlar boyunca herkesin yüreğini ateş gibi yakan oyunları sona erdirmek için En azından çoğu kişi öyle sanıyordu. Coin dışında. Tek istediği panemi ele geçirmek oyunları devam ettirmek. Başından beli bu kadını sevmiyordum zaten. Filmin son sahnesini izlerken çok zevk almıştım. Katniss çoğunlukla içindeki düşünceler ile boğuluyordu. Aşk hayatını hep iki taraflı oynadı. Kafasınız az da olsa en azından savaştan uzaklaştılabiliyordu... Effie'nin kitapta olmasını isterdim. Sevdiğim bir karakterdi. Sonuç olarak kitap serisini çok sevdim. Sonunda isyandaki alevler hafifledi. Küller kalırken arkasında. Bazıların bedeni ve zihni korkuyla ele geçirildi İsyanın alevleri yükselten kanatları olan katniss kendi alevleri ve kanatları bırakamamıştı. Sadece uçamıyordu o yerinde sayıklarken küllerin yerini yeşillikler aldı
Alaycı KuşSuzanne Collins · Pegasus Yayınları · 201522,7bin okunma