Historical bataklığına düşen herkesin Yüce Zeus yar ve yardımcısı ossun '-'
Julia Quinn benim sevdiğim yazarlardan birisi. Karakterlere mizah katması ve onları mutlu sona ulaştırma çabalarını seviyorum. Bu açıdan bakıldığında Teresa Medeiros ve Tessa Dare ile kalemleri benziyor.
Çok tatlış bir historicaldı. Konu itibariyle sıradan, ancak kadın ve erkek karakter yönünden güzeldi.
Jack ve Grace ikilisine bayıldım. Aralarındaki çekim çok güzeldi. Kitabın ilk başından anlıyorsunuz zaten. Jack'in her şeye mizahsal yaklaşımı ve Grace'in başta bunu yadırgayıp sonra bu yönüne çekilmesi... çokzeldi. Erkeklerin, hoşlandıkları kadınları güldürme çabalarına hayranım zaten. Keşke her erkek sevdiginde sadece bu yönünü açığa vursa :')
Iki kitaplık bir seriymiş. İkinci kitabında Thomas ve Amelia ikilisi anlatılıyor. Okuyup okumama konusunda kararsızım açıkçası. Çünkü konu bu kitapla eş zamanda geçiyor. Ancak kitabın sonunda Grace'in Amelia'ya yazmaya çalıştığı bir mektubu okuyoruz. Fakat mektup yarım kalıyor. Neden yarım kaldığını elbette söylemiiicim*-* Yazar ikinci kitabında okunması için bir merak oluşturuyor ancak yine de bilemedim. Neyse bana belli de olmaz okurum bir ara belki. Ama size bu kitabı tavsiye ediyorum ^-^