Selam dostlar,
Bugün size Mevlütütbaşeğmez beyefendinin kaleminden polisiye bir kitapla geldim. Kitabı bitirdiğimde çok şaşırdığımı söylemeden geçemeyeceğim.
Ethan babasının kaybından sonra annesinin fazlaca koruma içgüdüsüyle okumuş özgüven eksikliği yaşayan bir psikiyatristir. Honnever şehrindeki hastanede görevine başlamak için bindiği trende okuldaki hocası ve aynı zamanda da hipnoterapist olan Lars ile yaşadığı özgüven eksikliği hakkında tedavi için konuşmuşlardır.
Hastaneye gider gitmez kendini çözülemeyen üzeri zamanında örtülen seri cinayetlerin tam ortasında bulur. Dedektif Julia ile bu işi çözmek için başhekim tarafından görevlendirilir. Bilimsel bir deney yapmak uğruna işlenen cinayetleri çözebilmeleri için hiçbir delil bulamayan bu çift arasında zamanla da bir yakınlaşma olur.
Kim neden bu cinayetleri işliyordu?
Hastanede ameliyat olanlar hastaneden kaçırılıp kobay olarak kullanılıyordu.
Gerilim, korku, aşk ve polisiye ile harmanlanmış olan kitabımızı soluksuz okuyacağınızın garantisini verebilirim. Sonuyla şaşıracağınız kitabımızın yazarının kalemine hayran kalacaksınız. Daha nice kitaplarını okumak dileğiyle
Derin UykuMevlüde Başeğmez · Düş Kurguları Yayınları · 20246 okunma