Merhaba, bugün sizlere Derin Uyku kitabının yorumu ile geldim
Polisiye kitapları böyle ara sıra okuyorum
Bu polisiye de hem heyecanlı hem de şaşırtıcıydı
Ethan, babasını trafik kazası sonucunda kaybetmiş, çocukluğunu annesinin biraz fazla korumacı olması sebebi ile baskın şekilde büyümüştür.
Kardeşi bu baskı yüzünden 18 inde hemen evlenmiş, bir nebze de olsa kurtulduğunu düşünmüştür.
Ethan Lawson, psikiyatri doktoru olarak çalışmaya başlayacağı ilk görev yeri Hannover Araştırma Hastanesi'ne doğru yola çıkmıştır. Trende ise Lars Nicholson ile tanışmıştır. Lars Nicholson, bir hipnoterapisttir.
Lars, Ethan'ı biraz gözlemlemiş ve onun özgüven eksikliğini, iç dünyasının sıkıntılı olduğunu anlamıştır.
Ethan, hastaneye vardığında başhekim Dr. Skyler Matthews'in yanına çıkmış ve o sırada da Dr. Caine gelmiştir. Tam olarak tanışmamışlardı ki dedektif Julia Archer sinirli bir şekilde giriş yapmıştı odaya..
Yine bir cinayet, yine bir ölüm kol geziyordu etrafta..
Ve bunun sebebini ise bir türlü çözülemiyordu.
Ethan, ister istemez olaya dahil olmuş ve Julia ile birlikte bu işlenen cinayetlerin peşine düşeceklerdi
Bakalım Ethan ve Julia bu işi başarabilecekler miydi?
Her sayfası bir heyecan, bir aksiyon olan eserin sonu ise sizi oldukça şaşırtacak Polisiye severlerin bu akıcı eseri kaçırmaması gerekir Kitapla ve sevgiyle kalın