2024 14. kitabı
Okunma: 24 Eylül 2024 00:11
Ne söylediğin değil nasıl söylediğindir olay..Konu ve muhteva bakımından piyasada ot gibi biten kitaplara muadil olmayacak kadar şahane bir üslupla yazılmış bir kitap. Genele hitap ederken ,özeli iğnelemeyi kusursuz başaran sıradışı bir yazar. Hayatımızın her alanına nokta atışı tavsiyelerinin altını çizdirmeden geçirmiyor. İşte birkaç tavsiye.. *Ciddiyetiniz latif olup latife yapmanıza engel olmasın. *Beden ülkenizin başkenti olan yüreğinizde imanınızı iktidar ediniz. *Rasul olmadan önce "emin" olan bir peygamberin ümmetiyiz. *Hiçbir hata,hatayı savunmaktan daha büyük olamaz,şeytanı şeytan eden hatası değil, hatasını savunmasıydı. İyi okumalar.
Tavsiyeler - 1Mustafa İslamoğlu · Düşün Yayıncılık · 2001321 okunma
Öyleyse sizde benden uzak durun. Bizimkisi dostça bir tavsiye idi. Anlayana..
Adâlet Yılmaz
Hoşça kaaalll :)
Mustafa İslamoğlu bir projedir. Kendisi çok zararlı bir şahsiyettir. isminin anlamına tamamen uzak bir ajan olan bu zerzevattan uzak durmanızı şiddetle tavsiye ederim. Kendisi İslam dinini bozmak, ve zihinleri bulandırmak üzere görevlendirilmiş bir projedir.
Adâlet Yılmaz
Hurma yemenin kırkbin fazileti ile ilgilenmeyip,birilerinin kafasındaki uyduruk dini ,hak hakikat akıl ve mantık çerçevesinde açıkladığı için günümüz "dinci"lerin sevmediği kişi olur kendisi;)