2024 11. kitabı
Az önce 2.kez okudum elime fiziksel hali geçtiği için.Muazzam bir one-shot. Yani bir şeyler demek çok zor şahsen Fujimoto'nun mangalarını soyut ve realistikliği bir arada tuttuğu için severim genellikle lakin bu manga tamamıyla realistikliği barındırıyor. Bunu da çok başarılı şekilde aktarıyor. Her ne kadar favorim hep "Elveda Eri" olacak olsa da Look Back'in hakkını yiyemem. Şunu da eklemek gerek "Elveda Eri" ile "Look Back"e verdiğim 10 üzerinden 10 puanı aynı değerlendiremem, Elveda Eri beni soyutluğu ve içinde bulundurduğu birçok anlamıyla derinden etkilemiş hala daha etkileyen bir eser lakin Look back beni etkilemiş, beğendiğim ama o kadar olan bir eser, soyutluğun az olması bir tık eksi Fujimoto gibi hissettirmiyor bazen . Ve kitap okurken müzik dinleyebilen biri iseniz "Chainsaw Man" animesinin OST'lerinin Slowed & Reverb versiyonlarıyla okumanızı şiddetle tavsiye ederim Look Back'i. Animesi Tr'ye gelse de izlesek.
Look BackTatsuki Fujimoto · VIZ Media LLC · 2022272 okunma
elveda erinin e kitabı yoktur demi bi yerlerde
Memo
E kitap olarak bilmiyorum lakin (teknik olarak buda e kitap) korsan ve ingilizce okumak sizin için sorun değil ise Manga4Life sitesini öneririm
ben kitabı bilmiyordum animeyi izledimde birşeyi anlamadım, cok flashback vardı sanki animede bana mı öyle geldi bilmiyorum, kyomoto sonunda öldü mü yaşıyor muydu anlamadım?
Memo
Kyomoto sonda öldü. Biraz karışık gelmiş olabilir fujimotonun anlatım tarzı biraz ilginçtir. Animede bu anlatım tarzını çok iyi yansıtmış. Kafa karışıklıkları normal yani.
mangası varmış