🫚Merhaba arkadaşlar bugün @sbrsls kaleme aldığı @dogannovus tarafından yayınlanan #KÖKLERDENGÖKLERE kitabı ile geldim
Yazarın ikinci kitabı olan #ATALARINİZLERİ #KÖKLERDENGÖKLERE kitabını okudum ilk kitabı #ATALARINİZLERİKÖKENLEAÇILIMI kitabını okumamıştım ama arada bir kopukluk yok bu kitapta #AİLEDİZİMİ ve #KÖKAİLEAÇILIMI arasındaki farkı uygularken neler yaşandığını, açılımın nasıl olduğunu, açılımda neler söylenen kelimelerin ne olması gerektiğini, sonrasında yapılması gerekenleri ve bu deneyimi yaşayanların aldığı sonuçları anlatmış.
#ZEYTİNAĞACI dizisini izlediyseniz zaten oradaki Zaman beyin gerçekteki hali Sabri bey Almanyada eğitim almış sonra ülkemize dönmüş ama orada aldığı Aile Dizimi eğitimi bizim ülkemizin insanına uygun olmadığından çünkü bu daha çok batılıların yaşam tarzına uygunmuş. Coğrafya ve o coğrafyada yaşan insanlara göre olması gerekiyor her coğrafyanın bilgi akışı farklı çünkü. Ülkemize dööndüğünde yaptığı çalışmalarda Köken Aile Açılımı yapmaya başlamış ve #Anadolu insanına en uygun açılımın bu olduğunu fark etmiş.
Bu deneyimi yaşamak çok özel bence çok merak ettiğim bir şey yapılan açılımlarda oluşan morfogenetik bilgi akışını deneyimlemeyi isterdim tabi ki bir uzman eşliğinde!
Kitapta hocamızda belirtmiş online olarak bile belge veriliyor açılım yapmalarına izin veriliyor diye bu işte gerçekten deneyim, uzmanlık kazanmadan yapılmasının büyük bir sıkıntı yaratacağınıda belirtmiş. O yüzden siz siz olun doğru kişilerle çalışın benim gibi merak edenlerde bu kitabı okuyabilirler oldukça bilgi barındırıyor.
“Sonuç olarak, hayatın her aşamasında ruhumuzu arındırmak bizim sorumluluğumuz. Dışarıdan yardım almak geçici çözüm olabilir, ancak gerçek mutluluk ve huzur sadece kendi içimizdeki dengeyi bulduğumuzda mümkündür.”
#
#
#cigdemileokuyoruz #kitap #bookstagram #kökler #anadolu #anadolugram #kişiselgelişim #keşfetteyiz #keşfett