2024 30. kitabı
Okunma: 25 Eylül 2024 01:09
Herkese hellö Eylül ayının dördüncü kitap yorumundan herkese selamlar :) Tam okuma için ivme kazandım diye sevinirken hayat yine “sen planlar yaparken ben sana bambaşka sürprizler göndereyim de boşuna plan yapma anı yaşa” diye beni uyardı. Bu sebeple okuma planı yapmak yerine canım ne isterse onu okuyacağım bundan sonra… Zaten okuma planlarına da ne kadar uyduğum ortada Mahir Ünsal Eriş’in kalemi ile tanışma kitabımdı “Sarıyaz”. Sekiz öyküden oluşan bir kitaptı. O kadar yalın bir dille anlatılıyordu ki sanki bir anda öykünün içinde yer alabiliyordunuz. Kahramanlara, yerlere, olaylara o kadar hakim hissediyorsunuz ki sanki kendiniz yaşamışsınız gibi geliyor. Bu kitap nedense bir zamanlar izlediğim Paramparça Aşklar ve Köpekler’i aklıma getirdi. Öykülerin birbirlerine bağlantılarını çok sevdim. Okumanızı tavsiye eder miyim? Eğer bir Y kuşağıysanız bu kitapta kendinizden çok şey bulacağınız kesin… Öyküler; - Şengül - Sarı - Beyfendi - Gül Özlem Gül - Ecevit, Öpücük - Gece Nöbeti - Dedemin Turnası - Sevgi Çağının Sonu Herkese keyifli okumalar
SarıyazMahir Ünsal Eriş · Can Yayınları · 20195,6bin okunma
1 +1'leme