·432 syf.····Okunma: 25 Eylül 2024 22:15 Nereden başlasam … kitap ortalamanın altında bir kopyaydı kesinlikle bu iki kelime önemli bir kopya ben kitabın diğer kitaplardan çalınmış olduğunu düşünüyorum . Konu bakımından farklı olabilir ama olaylar kavramlar evrenler bazı kitaplara çok benziyor özellikle dikenler ve güller saratı serisine en basit örnekleri gece sarayı gün sarayı … bu tarz saraylar iki kitapta da var ve isimleri bile aynı ne tesadüf ki bu kitaptaki başrol de gece sarayı PERİSİ. Evet peri ne tesadüf ve kanatları var aaa ne kadar da şaşırtıcı pffff veee kadın başrolün eski sevgilisi de kurt adam aynı şey gibi dikenler ve güller sarayındaki canavara dönüşen peri Tamlin gibi kitaptaki tek iyi şey puntosu büyük rahat okunuyordu onun dışında başarısız bir kopya elimde ikinci kitabı olmasına rağmen bunu okuyup kendime işkence edemicem elimden çıkarmak istiyorum boncuk olayı iyi gibi duruyor ama çiftin arasındaki çekim azıcık olsa da içime sinmiyor çifte vaov olmadım kitap sis ve öfke sarayının kopyası olduğu için onla kıyaslıyorum şu an o kitap da ben feyreyi yani ana başrol kızı sevmesem de çiftin uyumu kesinlikle mükemmeldi özellikle rhys her okuyucuyu etkisi altına alıyordu ama bu kitaptaki çift hiç beni heyecanlandırmadı