Tek kelimeyle BAYILDIM!!!!!
Öncelikle konusu inanılmaz özgün, daha önce hiç böyle bir şey okumamıştım. Karakterleri de çok sevdim. Hatta hangisini daha çok sevdim karar bile veremiyorum. Başlarda Gabe favorimdi, sonra Gryphon, sonra Atlas... North ve Nox hiçbir zaman favorim olmadı açıkçası. Özellikle de Nox... Ama diğer üçü Allah'ım hepsi benim bebeklerim!!!! Yalnız kitapla ilgili tek problem var; kitap aşırı kısa. 288 sayfaya neyi sığdırabilirsin ki? En azından 350-400 sayfa arası olmalıydı ki dişimizin kovuğuna yetsin. Bu haliyle beni hiç tatmin etmedi maalesef o yüzden bir puanı oradan kırdım. Bir de bütün kitap yetişkin romance gibi göz kırpmasına rağmen bir tanecik bile yetişkin sahne yoktu ve bunun ne kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşattığını anlatamam çünkü ben var diye okudum ve son sayfaya kadar da bekledim. Ha bu haliyle de güzel bir kitap mı? Evet ama ben genç yetişkin tarzında okumak istememiştim bu kitabı ki konunun hak ettiği de bu değil... Artık gelecek kitaplara bakacağız, en yakın zamanda çıkar umarım yayinevi acil göreve!!!!