2024 57. kitabı
Okunma: 24 Eylül 2024 00:00
DERİN UYKU YAZAR: MEVLÜT BAŞEĞMEZ YAYINEVİ: DÜŞ KURGULARI SAYFA SAYISI: 208 PUANIM: 10/10 Merhabalar.... Bugün #derinuyku ile geldim. Tek kelime ile muhteşem bir kitaptı. Resmen film gibi gözümde canlanarak, nasıl bittiğini anlamadan bir çırpıda biten kitaplardan oldu benim için. Resmen yemek bölümlerinde yemeklerin kokusunun burnuma geldiğini hissettim. Psikolog ve Jana ile sohbetlerinin bana çok iyi geldiğini, hatta sanki karşılıklı sohbet ediyormuşum gibi hissederek okuyup bitirdim kitabı. Gelelim konusuna; Ethan, geçmiş travmaları olan ama mesleğinde başarılı bir psikologtur. Yeni görev yapacağı hastaneye geldiği an kendisini bir kaosun içerisinde bulur. Ethan, Başhekim ile görüşmesi esnasında sonradan dedektif olduğunu öğreneceği Julia'nın bir hışım ile odaya girmesiyle olayların detayını öğrenmeye başlar. Ethan birbirinin kopyası olan 4 cinayetin, hepsinin de bu hastanede ameliyat olduklarını öğrenir. Ethan kendisini bu cinayetleri kim veya kimlerin ne sebep ile işlediğini öğrenmenin peşinde olan Julia'ya yardım için görevlendirilmiş halde bulur. Sizce katil kim veya kimler? Katil veya katiller bulunacak mı? Julia ve Ethan bu dosyanın üstesinden gelebilecek mi? Kesinlikle kitabın sonu şok etkisi yaratıyor desem yeridir. Ben azıcıkta olsa yaklaşmıştım ama yine de aklıma gelmeyen bir şekilde bitti. #alıntı 'Zaman, oldukça acımasız bir yoldaştır. Her şeyi değiştirir. Ama hiçbir şeyi affetmez.' 'İnsan, kötüyü ne kadar düşünürse, o kadar kendisine çeker.' 'Başarısız, hedefe giden yolda bir dönemeçtir, sadece durak değil.'
Derin UykuMevlüde Başeğmez · Düş Kurguları Yayınları · 20246 okunma