···Okunma: 06 Ocak 2024 08:06 Katledilen ve Şiddet Mağduru Bütün Kadınlara..
diye başlıyor öykümüz..
öykü demek ne kadar doğru bilmiyorum, çünkü bütün bu hikâyeler günlük hayatımızdan yaşanan olaylar maalesef..
Bu Dünyada Seher gibiler tacize ve tecavüze uğruyor yetmemiş gibi cezasını yine onlar çekiyor .Ailelerin yaptığı ve bildiği tek şey öldürmek..!
Dinlemek yok anlamak Yok direk öldürülüyor seherler yaşadıkları utanç yetmiyormuş gibi..
Ama bir şey söyleyeyim mi siz babalar abiler ve kardeşler seherleri öldürmek yerine onlara bu kötülüğü yapanları öldürmüş olsaydınız şimdi Binbir tane seher kirletilmemiş tertemiz masum kalacaktı ama Yok sizin için namus her şeyden daha önemliydi dimi? pardon unutmuşum!!!
kitaba gelecek olursak bir çok güzel öyküler barındırıyor tam kızıp öfkelenip ağlıyorm araya başka bir hikaye giriyor ve toparlıyorum kendimi..
Selahattin Demirtaşın mizahına diyecek söz Yok zaten. Cezaevi Mektup okuma komisyonuna yazdığı mektupu alkışladım harbi sizin yapacak başka bir işiniz yokmu ya o nasıl meslek öyle? Onun ötesinde Annemle Hesaplaşmalar kısmında Annesine yazdıklarını gülümseyerek okudumm ve çok sevdim Bir diğeri de Tarih Kadar Yalnız okurken kendimi gördüm sanki beni ve babamı anlatıyordu.Babamla aramızda kopan bağ'ı fark ettim üzüldüm.. ben bu kitabı çok sevdim diyecek çok şey var ama konuşacak halim yok..bence herkesin okuması gereken bir kitap özellikle coğrafyamın insanları okumalı.