2024 45. kitabı
Bütün bir kitabı dudaklarımda bir gülümseme eşliğinde okudum; kendi halinde, samimi, sıcacık bir kitaptı bence gecenin ışığı. Okuyucuya çok büyük şeyler vaadetmiyordu, heyecanlı, olaylı bir kitap da değildi ama karakterler çok tatlıydı. Bu tarz planlanmış evlilik konularında düşmanlıktan aşka giderler, hele bir de monster romance temasındaysa. Ama bu kitapta ilk andan itibaren aralarında dostane bir ilişki kuruluyor ve kitap boyunca bir kere bile ters düşmüyorlar. İki taraf da ne istediğini bilen, olgun, anlayışlı ve süper tatlı insanlar. Yani en azından sadece biri insan... Kai'ler sivri dişli, gri tenli, pençeli ve irissiz düz beyaz gözlü bir ırk. Her şey tamam ama gözlerinin olmaması bana biraz garip geldi, yani gözü yoksa nereye baktığını nerden anlıyorsun ki? Zaten onlar da bizim gözümüzü garip buluyorlar, içinde parazit varmış gibi. İki tarafın da birbirini çirkin bulması ama bununla barışık olması ve birbirlerini tanıdıkça güzelleşmeleri çok tatlı bir ayrıntıydı; seven sevdiğinin gözünde güzelleşiyor anlayacağınız... Başta da dediğim gibi kurgu namına pek bir şey barındırmıyor olsa da karakterlerin hatırına bir şans verin kesinlikle, pişman olmazsınız.
Gecenin IşığıGrace Draven · Ren Kitap · 2024157 okunma