2024 37. kitabı
sizlere değişmek isteyen ve değişime hazır olan herkese önerebileceğim RECEP ÖZER 'nin kaleme aldığı ve bizlere mucizevi can diye seslendiği interaktif bir kişisel gelişim kitabı olan #heysenbirmucizesin 'le geldim. Bu eser ile tanışmamı sağlayan Ayşen Sıla ve @kelebegiinkitapligi' na teşekkür ederim, onlarla okumak keyifliydi. Eserin bildiğimiz kişisel gelişim kitaplarından daha farklı ve öte bir kitap olduğunu düşünüyorum. Kitap boyunca bir mucize olduğumuz, bilinçlenme, geçmişten arınma, hastalıklardan kurtulma ile şifa yöntemleri, kas testi ve birçok insanın kendisini bulmasına yarayacak olan meditasyonlar bulunmakta. Kitabın en sevdiğim kısmı ise bu meditasyonların seslendirilmesine karekodlar ile ulaşabilmemizdi. Daha önce hiç meditasyon yapmamış birisi olarak benim için güzel bir deneyim ve farkındalıklar oluşturan bir eser oldu. Yazarın verdiği emeği ve okurlarına olan sevgisini okurken hissetmek güzeldi. Ayrıca bölümler içerisinde bizlerin not alması için boşluklar bırakılması ve daha öncesinde bu meditasyonları yapanların deneyimlerinin verilmesi de hoşuma giden yanlarındandı.
Hey! Sen Bir MucizesinRecep Özer · Mucize Yayınevi · 0301 okunma