·304 syf.····Okunma: 03 Ekim 2024 11:45 Herkese merhaba,
Buz gezegini barbarlar serisinin 2. Kitabı ile karşınızdayım. Çok bir şey denilecek bir kitap değil. Çerezlik bir kitap, para verilir mi? Hele bu zamanda verilmez bence.... pdf bulursanız belki. Mantık aranmanması lazım bu seri okumak isteyenlere duyrulur. 10 puan üzerinden değerlendirecek bir kitap değil bence. Ne puan vericemi cokta bilemedim.
Bilim kurgulu – değişik uzaylı aşk- seks okumak istiyorsanız. Okuyabilirsiniz. Ben bizden çıkmadan önce biliyordum bu seriyi; merakta ediyordum. Aldım ilk iki kitabıda okudum, devamını okur muyum bilmiyorum valla... belli bir konu ve gidişat var.
Burdaki konu ise; Liz Cramer, sıkışıp kaldığı buz gezegeninden bir çıkış yolu bulacağına yemin ederken kendini onu rahat bırakmayan, asık suratlı ve inatçı uzaylı Raahosh ile baş başa bulur... Uzaylı barbarların ruh eşi olayı vardır. Raahosh liz kendi eşi olduğunu anlayınca onu kaçırır. Liz tam bir ateş... aklından geleni söyleyen-inatcı bir kızımızdır. İşte bu ikisi mağarada ve ormanda beraber vakit geçirirler zamanla aşık olurlar. Tabı bunun etkisi de ruh ikizleri oldukları için bastıramadıkları cinsel çekiminde büyük etkisi var. Yazar smut sahneleri baya iyi yazıyor, ondan bir yana sorunumuz yok. Aşırı basit bir kitap olması sorun... kısa hikayeler gibi ama değişik biraz da saçma tabikide...
Karakterleri sevdim ben, liz en başta beni sinir etsenede sonrada, Raahosh halkına karşı koruması her zaman arkasında olması ve onlara hadlerini bildirmesi aşırı hoşuma gitti. Raashoh halkının kurallıgı çiğnedi ve liz kaçırdığı için sürgüne gönderilip sevdiği kadından ayırdılar. Liz buna izin veriri mi? Vermez, neler etti neler.... Özellikle birinci kitapta karakterler resmen malığa bağlaşmıştı, özellikle birinci kitaptaki kız karakter bu kitapta iki aşığı ayıran kocasına destek cıkıyor ve liz başkası ile olmasını için öneride bulunuyor mal. Ama liz hepsini mahvettı , cok beğendim o kısımları.
Tavsiye girmiyorum bu seri için, merak eden okusun.