2024 93. kitabı
Okunma: 03 Ekim 2024 00:00
Herkese Merhaba Bugün sizlere Bülent Görür kaleminden Sarıkanat kitabının yorumu ile geldim Ekim ayının ikinci kitabı 2024 yılı basımlı 128 sayfalık bir kitap. ✧Sarıkanat, Bülent hocamın kalemi ile tanışma kitabım oldu. Kitap içerisinde sekiz öykü bulunuyor. Her öyküde yaşamımızdan bir parça bulacağımız, içerisinde anlamamız gereken mesajlar barındıran, aşk, aldatılma, çaresizlik, hüzün gibi duygularını tadacağımız, kısa, akıcı ve etkili kitaptı. Hocamızın içten ve doğal anlatımıyla, esprili bazen de iğneleyici anlatımıyla hem güldüren hem de düşündüren olaylar bizleri bekliyor. Sizlere beğendiğim öykülerden biraz bahsetmek istiyorum. ✧İlk öykü Teşvikiye Camii ise gerçek hayattan esinlenerek yazılmış. ✧Darbe isimli öykü ise malum seksenlerde yapılan askeri darbeyi size hissettirecek şekilde kaleme alınmış. Liseye giden bir gencin ağzından başından geçen olayları, sağ sol gruplaşmasını, imkansız aşkı için neleri göze aldığını okuyacağız. ✧Kitaba ismini veren öykü,  Sarıkanat ise muazzamdı. Seçkinler yazlık sitesinde sosyal statünün hayata etkisini ve görücü usulü ile tanışmaya hazırlanan karakterimizin başına gelecek trajikomik olaylara tanıklık edeceğiz. Ben son ana kadar mutlu son beklediğim için sonu beni çok şaşırttı. ✧Paris adlı öykü ise tam bir ters köşe yaptı. Yazarımızın kalemine sağlık Kitap ile ilgili düşüncelerinizi yorum bırakabilirsiniz Okumayı ihmal etmeyin im t u b i s ʚĭɞ
SarıkanatBülent Görür · A7 Kitap · 202422 okunma