İkinci kitap bir tık durağan geçti o yüzden bitirmekte zorlandım. Bu seriyi bir tık daha fazla sevdim. Tek eksisi Asher'la ilgili fazla bir bilgi olmaması. Onunla ilgili ne öğrendik diye sorulsa pek bişey söyleyemem. Daha çok kadın karakterin üzerine duruluyor. Yani ikilinin arasında daha fazla duygusal bağ bekliyordum ikinci kitapta. Çok fazla baharatlı sahne vardı. O yüzden puan düşürdüm. Asher'in ölen kız kardeşinin videolu itirafı elimize geçti ve şok oldum. Daha önceki kitapta üzülmekten bir hâl olmuştum kıza dkdkjs Onun dışında Reina benim en sevdiğim Rina kadın karakteri oldu. Düşmanlarına karşı güçlü direnişi ve hepsini hizzaya getirmesine bayıldımm. Reina ve Rai kardeşler çok havalı. Bir de anladığım kadarıyla yazarın her serisinde gördüğümüz Kyle var. Aşırı havalı biri. Ne olduğunu anlamadım ama tetikçi gibi bişey. Rai Sokolov ile olacak diye tahmin ediyorum şuan onun korumalığını yapıyor... Onların kitabı için de heyecanlıyım. Şimdi bundan sonraki seri de bu seride geçen yan karakterlerden bir çift okuyacağız. Onları çok merak etmesem de mecbur okuyacağım.