Lies & Truths Duet 2

Blackthorn Books, LLC
İngilizce
Sıralamalar

2023 240. kitabı
Kitap öyle bir yerde bitti ki hemen ikincisine başlamasam olmazdı. Reina her şeyi ve Ash'ın neden böyle davrandığını öğrenmiştir. Ama buna rağmen hâlâ hafızası gelmedi arada bulanık, rüya şeklinde görse de bağdaştıramıyor. Ve geçmişte ki yaptığı şeyleri hâlâ düzeltmeye çalışıyor. Ash, Reina'yı hayatını mahveden biri olarak görür ve o da onun hayatını mahvetmeye yeminlidir ama yavaş yavaş ona çekildiğinin farkında bile değildir. Bakalım neler olacak. Bir de Cloud003 diye biriyle görüşüyor o kim çok merak ediyorum ve Ash'dır belki diye de şüphelenmiyor değilim hani.
·356 syf.·
2026 62. kitabı
Kitap bitti yani bitişi ile beraber beni de deli gibi boşluğa düşürdü. Rina’daki kafayı gerçekten seviyorum her şeyi birbirine öyle çılgıncasına bağlıyor ki. Mutlaka günün sonunda beni şaşırtıyor. İlk kitaptan sonra zaten zaten öyle bir yerde bitmişti ki ne olacağını gerçekten merak ediyordum ikinci kitapta bazı şeyler açığa çıkarken daha da şok edici oldu. Resmen kafam yandı yani diğer kitaplarında okuduğum bazı şeyler bu kitabı okuduktan sonra kafamda birtık daha oturdu daha anlamlı yerlere konumlandırbildim tabloyu büyük resme bakınca ama o kadar ince o kadar ufak minik detaylar vardı ki gerçekten çok seviyorum bu kadının tarzını. Rei ve Asher bu kitapta ilişki anlamında daha yakınlarda birbirlerine karşı koymamaları ama ölümüne nefret durumu çok güzeldi bazı şeyler çıktığı kısımlar kalp kırıcı ve onun açısından toparlacıydı bu kısmı da sevdim ve altında böyle bir şeyin olması gerçekten manyakça geldi yani bazen hastalıklar iyi değil arkadaşlar. Arka plandaki olayların bu şekilde bağlanmış olması hem zekiceydi ama tam anlamıyla da bir tatmin hissiyati vermedi bana orada birazcık daha bir şeyleri okumak ya da görmek isterdim sanırım bilmiyorum çok emin değilim o noktada birazcık havada kalan şeyler oldu gibi geldi. Aiden’ın her yerden çıkabilme ihtimali şok edici ya resmen Rinaverse’ye dadanmış manyak herif :) Kitabın sonlarındaki Kyle ve Rai’nın dahil olduğu noktalar gerçekten çok güzeldi ve onların kitabını daha da merak etmeme sebep oldu zaten bazı şeyler adım adım ilerlerken Kyle’ın nasıl bir karakter olduğunu gerçekten merak ediyordum. Güzeldi. Günün sonunda gerçekten merak ettiğim karakterlerdi ve sonunda onları okumuş olmak beni sevindirdi oğullarının neden bu kadar psikopat bu kadar takıntılı ve sevdiklerine bu kadar düşkün olduklarını anlamamı sağladı.
2024 100. kitabı
Okunma: 03 Temmuz 2024 02:56
Çok bağımlılık yapıcıydı ve stratejik olarak yerleştirilmişti. Geçmiş ve şimdiki zaman birleştikçe, durum şok edici belirsizliklere dönüşüyor. Asher'la Reina ihanete uğradı ve oyuna getirildi. Hayatları tehdit eden durumlarla birlikte çok fazla sır ve yalan, onların sadakatlerini ve birbirleriyle olan dinamiklerini sorgulamalarına neden oluyor. Kitap en iyi olay örgüsüyle hızlı tempoluydu. Nefes alacak bir an yok. Asher'in Reina'ya karşı sahipleniciliğinin sınırı yok ve Reina'nın kişiliği çok sevimliydi. Bu düet çılgın ve yoğundu. Eğer sarhoş edici bir aşk ve sorunlu durumların yanması için hazırsanız bunu şiddetle tavsiye ederim Ash," diye fısıldıyorum ağzına karşı. "Uykum var." "Hamilelik fikrini ortaya atıp sonra da uykulu olamazsın." Dudaklarını dudaklarıma değdiriyor. "İçine bir bebek koyana kadar durmayacağım." Tanrım, bu adam. Onu çok seviyorum, bu delilik.
2025 54. kitabı
Okunma: 29 Nisan 2025 10:13
Karekterlerin alt yapısı ve gizem iyiydi ama çok dağınık ele alıp yazmıştı ya…Asher’in takınıtısı çok sözde kaldı sanki, birde iki karekterin aralarında ki duygu bana geçmedi hiç. İki karekter üzerine kurduğu ters köşe de birini tahmin ederken diğeri beni biraz şaşırttı yalnız Netice olarak tam olmuş da diyemiyorum olmamışta Bir şeyler eksikti anlayacağınız
·356 syf.·
2023 70. kitabı
Mafya kitabı olarak çıktığım bu yolda erkek karakterlerin -bir duruş sergileyerek,derinliği olan- dönüşümünü izlemek çok keyifli oluyor. Bu devam kitabı tam bir bombaydı. Bütün olaylar patlaması gerektiği gibi patladı. Olayların arkasında kimin olduğu, nefretlerin sebebi, geçmişten gelen sevgi selleri, gizli kapaklı işler ve kişiler ortaya çıktı. Arada bir yerde beynim yandı kabul. İkizlerin başına gelenler Reina' nın bile aklını karıştırdı.(hafıza kaybı tam bir tetikleyici oldu, her şey çorbaya dönüştü.) Başta da belirttiğim gibi Asher çok sevmiş.. sevdi.. seviyor.. bu kitapta onun bakış açısından da olayları görmek çok iyiydi. (Favori yazarım haline geldiğinden konfor alanımdan çıkmadan diğer kitapları da okumaya devam...)
Dark romance
2025 75. kitabı
Okunma: 02 Ağustos 2025 17:42
İlk kitaba göre beklediğimden daha güzeldi okurken daha çok zevk aldım. Açıkçası ilk kitapta merak ettiğim çoğu şey gerçekten iyi sonuçlandı. Rai'nin kitabını çok merak ediyorum bakalım diğer evrende Reina ve Ash'i nasıl göreceğiz.
2024 90. kitabı
İkinci kitap bir tık durağan geçti o yüzden bitirmekte zorlandım. Bu seriyi bir tık daha fazla sevdim. Tek eksisi Asher'la ilgili fazla bir bilgi olmaması. Onunla ilgili ne öğrendik diye sorulsa pek bişey söyleyemem. Daha çok kadın karakterin üzerine duruluyor. Yani ikilinin arasında daha fazla duygusal bağ bekliyordum ikinci kitapta. Çok fazla baharatlı sahne vardı. O yüzden puan düşürdüm. Asher'in ölen kız kardeşinin videolu itirafı elimize geçti ve şok oldum. Daha önceki kitapta üzülmekten bir hâl olmuştum kıza dkdkjs Onun dışında Reina benim en sevdiğim Rina kadın karakteri oldu. Düşmanlarına karşı güçlü direnişi ve hepsini hizzaya getirmesine bayıldımm. Reina ve Rai kardeşler çok havalı. Bir de anladığım kadarıyla yazarın her serisinde gördüğümüz Kyle var. Aşırı havalı biri. Ne olduğunu anlamadım ama tetikçi gibi bişey. Rai Sokolov ile olacak diye tahmin ediyorum şuan onun korumalığını yapıyor... Onların kitabı için de heyecanlıyım. Şimdi bundan sonraki seri de bu seride geçen yan karakterlerden bir çift okuyacağız. Onları çok merak etmesem de mecbur okuyacağım. 4/5
ASHER&REİNA1
2025 66. kitabı
Okunma: 10 Temmuz 2025 12:54
Sonunda vakit bulup kitabı bitirebildim. Şaka gibi kısacık kitabı okuyacak vaktim yoktu resmen. Neyse kitap yorumumuza gelelim çok kısa sürecek. Rei ve Asher'ı okumayı nedense hep erteledim. İlk kitap beni çok alamadı desem yeridir. Rei'nin nasıl bir zorba olduğunu bildiğimden okurken bu masum melek olma halleri beni tilt etti :D Neden bu kadar kısa olduğunuda çözemedim. Yani muallakta kaldım biraz. Esas yorumu diğer kitapta finale saklıyorum. Şimdilik bu kadar >>>>>
2025 12. kitabı
Serinin ikinci kitabı ama ben ikilisi için bir yorum yazacağım. İlk kitapta başlayan merak unsuru bu kitapta çözülmeye başlıyor. İlk kitap baya heyecanlıydı. Ters köşelerde dolu, bazı yerlerde durup hmm şimdi şu şöyle bu böyle diye çözümlemeye çalıştım ama tahminlerim çok farklı yerlere evrildi. Yani şöyle olacak çok bariz dediğim hiçbir şeyi tutturamadım. Rina Kentin en sevdiğim hikayesi oldu bu seri. Bilenler bilir Cole Nash ve Silver'ın hikayesi en sevdiğim Rina Kent hikayesidir. Bu onlardan daha iyiydi. Burada olaylar, kurgular, gelişim var olan merak unsuru ile hikayeden kopamadık. Ben normalde çocukluktan başlayan aşkı okumayı sevmem. Hem Cole ve Silver hikayesi hem Asher Reina hikayesi böyleydi ama ikisi de ne sevdiğim hikayeler oldu. Çünkü yazar ikisinde de nefret etme duygusunu ön olana çıkarmış. Tabii nefret duydukları aşkın üstüne çıkamıyor. Bu çelişkiyi okumak keyifliydi. Asher'ın tabi onaylamadığım yaptıkları ve söylemleri vardı ama Rina Kentin tarzı bu. Bunu bilerek okumak gerekiyor kitaplarını. Bu arada Rinanın God of bilmem ne isimli serisi var oradaki Killian, Asher ve Reinanın oğlu. Nefret aşk okumayı çok seviyorum. Tam ne okusam dediğim anda güzel bir tercih oldu.
2025 34. kitabı
Okunma: 24 Mart 2025 02:58
Kesinlikle ilk kitaptan daha iyiydi ama çokta iyi değildi. Bilemiyorum kurgu bana göre basit işlenmiş Rina’ın diğer kitaplarda olan aynı döngüye sahipti son 40 sayfaya kadar her şey açıklanır, bir şeyler olur ve boooommm! Mutlu son… Açıkçası bu kitabı birinci kitaptan daha fazla beğenmeme rağmen tatmin etmedi. Reina ve Asher’ın iletişim bozukluğunun düzelmesi için Reina’ın hafıza kaybı yaşamasına gerek var mıydı? Bence yoktu. Gerçi neden iletişimleri bozuktu onu da anlamadım, Reina kendini sahte görüyordu ikiz kardeşinin adını aldığı için ancak Asher neden hiç çabalamadı? Şu kız kardeş Ari’in olayıda fazla absürttü sırf Asher ve Reina’ya eziyet çektirmek için intihar etmesi, ne kadar ruhsal bozukluğa bağlansada, saçmaydı. Jason’ın olayını bile çözemedim. Reina ve Asher ikilisi bana pek fazla geçmedi, en azından Rina’ın diğer kitaplarında okuduğum gibi o aşkı hissedemedim. Asher’ı hâlâ sevmiyorum oğlu Gareth gibi sinsi bir havaya sahip ama Killian’ım öyle değil… Genel açıdan bakarsam, düeti beğenmedim ama ilk kitaba göre bu daha topluydu. Xoxo