2024 75. kitabı
Okunma: 03 Ekim 2024 16:01
Kör Nokta / Kandı Steiner Merhaba arkadaşlar, Siz hiç ucuz diye bilmediğiniz bir kitabı aldınız mı? Peki ya aldığınız kitabı okumaya başladığınızda bir serinin ikinci kitabı olduğunu öğrendiğiniz zaman ne yaptınız? Ben bu kitabı ucu diye aldım ve okumaya başladığımda bir seriye ait olduğunu fark ettim. Neden bilmiyorum ama akış olarak bana biraz karışık geldi ilk başlarda son yüz sayfa da kitaba alıştım. Hemen kitabın konusuna ufaktan bir değinmek istiyorum. Clay, lise aşkıyla ayrıldıktan sonra hayata küsüyor. Ve onunla tekrar barışmak için Giana ile bir anlaşma yapıyor. Giana ise sevdiği adamı etkilemek için bu teklifi kabul eder. Bütün olaylar bu anlaşmadan sonra çorap söküğü gibi çözülür gider. Kitabın konusu oldukça sıradan aslında sonunu ilk okuduğunuz anda tahmin ediyorsunuz. Ayrıca yetişkin içerikli bir kitap olduğunu belirtmek isterim. Bu tarz kitapları okumayı seven arkadaşlar eminim keyifle okuyacaktır. Ama benden küçük bir tavsiye seriye ilk kitaptandan başlayın derim. Sevgililer
Kör NoktaKandi Steiner · Martı Yayınları · 2024392 okunma
Ben de bu serinin ilk kitabını okumadım, okuyan arkadaşlarım da çok fazla beğenmemişlerdi aşırı kopukluk olmuyor o yüzden sorun olmaz demişlerdi
D.K
Sanırım ben 1 ve 3 kitapları almayacağım. Bunu da zaten tesadüf ucuz diye almıştım. :)