2024 281. kitabı
Lümme Emine Cangi Merhaba arkadaşlar #aksiyon #genckurgu , okumayı sevenler burada mı?Arya,hayata bir sıfır yenik olarak gözlerini açar.Biricik anneciğini doğumda kaybetmiş,henüz beş yaşındayken babası tarafından da bilmediği bir ülkeye bırakılmıştı O yabancı ülkede Arya nın yolu John çıkıyor ile kesişir. John,Arya yı yanına alır ve yetiştirir. Alacağı intikama da ortak eder. Kurdukları plana gore Arya ya vurdukları iğne ile ormanın ortasına koyar amacı Arya nın James tarafından bulunup yanına almasıdır. Ormanın orta yerine atılan Arya nın cesedini James tam vaktinde bulur.Bir kac dakika geç kalsa gerçektende Arya ölebilirdi Arya yayı görür görmez tanıyan James, hemen kalp masajı yaparak hayata döndürür. O sırada gözlerini açan Arya,kahverengi gözleri gördüğünde yaptıkları planın tıkır tıkır işlediğine sevinir.Arya,öyle guzel rol yapar ki,James bu kurulan tuzağın içine jet hızıyla düşer. James in,doktorları Arya yı muayene ettiklerinde zehirlenerek,ölüme terk edildiğini söylerler. Toplam on bir gün gözlerini hiç açmadan uyuyan Arya,rüyasında hep kabuslar görür,birden fazla ağlama sesleri duyunca başının şiddetle döndüğünü hisseder.Sanki ruhu bedeninden ayrılıp,vücudunun kan kaybettiğini hisseder On bir gün sonra kendine geldiğinde bulunduğu yere hangi amaçla geldiğini hemen hatırlar.James ve ekibine hafıza kaybı yaşadığını hiç bir şey hatırlamadığını söyler. James in ise Arya yı ormanda bulduğu andan itibaren aklı karışmıştır.John,ekibinin en iyisini neden gözden çıkarıp,öldürmek istedi diye düşünür durur. On bir gün deliksiz uyuyup uyanan Arya nın o saatten sonra tek bir amacı vardı.O da James ne isterse uygulayıp,onun güvenini kazanmaktı. En iyi dövüş eğitmenlerinden yıllarca eğitimler alan Arya,James in yanında neler yaptı? Arya nın yüreği orada kimi sevdi? James,Arya nın kurduğu bu yakınlığa neden müdahale etti? James in bodrumda tuttuğu çocuğu Arya kaçarabildi mi? John ile Arya,James e neden tuzak kurmuşlardı? Kurdukları oyunda her şey yolunda gitti mi? Cevaplar eserde #okuyun Kitabın sonunda resmen ters köşe oldum arkadaşlar Bazı yazarların kesinlikle sihirli güçleri var.Yazdığı eserler okurlarına iyi geliyor. #toplumsal mesajlar veren,banada okurken dört mevsimi yaşatan #güçlükadınhikayesi okumayı seven herkese bu eseri ısrarla #tavsiyeediyorum Kalın sağlıcakla Selda Bayğu Lümme Emine Cangi #okuyanteraziokuyor #okuyanterazi
LümmeEmine Cangi · Oleksa Yayınevi · 202424 okunma