Puan vermedi·160 syf.····Okunma: 05 Ekim 2024 14:30 "Bir kişi tamamen değişince diğerinin ona ayak uydurmaktan başka çaresi kalmaz."
Rüyalarla başlayan şiddetin dışa vurumunu doğaya dönerek iyileştirmeye çalışan genç bir kadın! Usul usul hissedilen yoğun bir şiddet var hikayelerde. Şiddetin insanda yaratabileceği travmayı, şiddeti görenin en yakın şahidinin bile idrak edemeyeceği şekilde bir hayatı reddediş var, sessiz sessiz kaçış yolları arayan genç bir kadın var hikaye(ler)de. Okurken ne kadar duygusal anlamda beni zorlamış olsada bu öyküler yine de iyiki okudum diyebilirim.
Bir kadının, vejetaryen olmasıyla başlayıp özünü aramaya başlamasındaki ürkütücü, sarsıcı, yürek burkan bu tuhaf yolculuğu okumak isteyen herkese tavsiye ederim.