@ecnre
2024 48. kitabı
Rick Riordan
8.8/10 · 9,8bin okunma
Ece
sanırım kitapta kaymalar var. mesela 10. bölümün başlığı diğer sayfada ama bölüm bir önceki sayfadan başlıyor. bir tane sayfa ful boştu bir yerde. ve ben olabildiğince çizdim, artık dönüş yok 😔😔😔
Ece
ARKADAŞLAR. birinin bu seriye özel spotify listesi varsa ya da biliyorsa atabilir mi???
Ece
rsden çıkmaya çalışıyorum ve bu kitaba güvendim 😌 kara vanessam fazla depresif ve tetikleyici geldi, elim gitmiyor. shakespeare biyografisi ise otobüs kitabım oldu. o yüzden percy'ye güveniyorım
Ece
arkadaşlar güzel gidiyor, baaayaaa akıcı ve karakterker mükemmel komik bugün bitircem umarım. otobüste okudum bir bölüm, 74 sayfam kaldı. bu haftasonu biter (herhalde)
Ece
bugün bitiremicem gibi çünkü çalışmam gereken çok şey var 🥰
Ece
bi karar verdim. grip olduğum için normal çalıştığım sürede ders çalışamıyorum ve evde olduğuma göre bu kitabı bitirebilirim. artık şu okuma hedefim bi tamamlansın kanser olcam ya
Geçmiş olsun ❤️
Ece
Ela Cezan çok teşekkür ederim 🫶 benim eylül klasiğidir, hasta olmazsam eylül ayı bitemez
Ece rica ederim 🫶
Birleşik kelimelerin yazımina çalışırken 'dalgakiran' kelimesi çıkınca benim maziye dalis😔😔😔😔
ben henüz bir şey anlamıyor 😔😔 anladığım zaman döncem ĞFIW9KXPSKD
Haa ben seni oraları okudun zannettimVGXSCGXEE2KVXED2JGXKQEBSK