Puan vermedi·392 syf.··Beğendi
· Merhabalar, alacakaranlık serimizin ikinci kitabı olan yeniay ile geldim.
Edward ve Bella olaylı geçen bahardan sonra rutin hayatlarına dönmüşlerdir. Ne yazık ki bu durum Bella'nın doğum gününde sona erer. Bella'nın eli kesilmesinde tepki veren Jasper'le Edward son kararını verir. Edward, Bella'nın yanında olduğu zaman güvende değildir tek çare onu terk etmektir. Ne kadar acı verici olsa da onu sevmediğini söylerek bırakır. Bu süreçte Bella bir türlü kendini toparlayamaz. Hayatına, işine ve okuluna devam etmeye çalışırken normal rutine dönmeye çalışır. Aynı zamanda hayatına Jacob dahil olur. Onunla zaman geçirmek, hem acısını dindirir hem de ona iyi gelir. Bir efsane durumda daha meydana gelir. Vampir bir sevgiliden sonra en yakını olan arkadaşı bir kurtadamdır. Gerçekten bu kız normal bir insanla arkadaş, sevgili olamıyor. Yine her zamanki gibi Bella'nın dengesizlikleri devreye girerek sinir krizi geçirme raddesinde kitabı okuyoruz. Tamam sevdiği insana gittiği için çok üzgün, ama sadece kendi çıkarları doğrultusunda davranması beni öldürdü deyim yerindeyse! Edward yokken Jacob yüz verip ardından Edward'a koşması? Hani insanın net bir çizgisi olur ama Bella'da o da yok. Çünkü bencil! Sadece kendi istekleri doğrultusunda olsun isityor her şeyi! Yani sevgili Edward ve Jacob bu kız sizi asla hak etmiyor diyerek sözlerimi bitiriyorum bir sonraki kitapta görüşürüz.