The Originals Anlatılmamış Hikaye - DirilişJulie Plec Evett, geldik bir serinin daha sonuna #theoriginals serisini çoğunuzun bildiği gibi #thevampirediaries dizisinin yan kitabı/ dizisi. Ve üç kitaptan oluşmakta( ilk iki kitabın yorumunu profilimden bulabilirsiniz)
Son kitap olmasına rağmen neden bilmiyorum serinin belki de en sakin kitabıydı. Bir de bana göre mantık hatası vardı.İnsanlar Orjinal ailenin peşine düşüyor, Rebekacca'yı öldürme şansları varken sırf sevdiklerinin yok olduğunu görsün diye öldürmüyorlar.
Derdiniz zaten bu aileyi öldürmek elinize fırsat geçince hepsini öldürseniz işiniz bitiyor zaten. Sırf güç gösterisi yapmak için riskli bir plan yaparsanız sonunda kaybeden siz olursunuz tabii ki
Üç kitap için genel olan şeyler; Klaus ve bencilliği. Üç kitap boyunca ailesinin ve kendisinin başına gelen her şey düşünmeden hareket etmesi. Sırf kendi isteklerinin peşinden koşması. Bencilliği. Sezen Aksu'nun dedigi gibi ' insan biraz olsun akıllanmaz mi?'
Gelelim Rebecca'ya. Sarışınım. Özenle seçerek yapsan her seferinde yanlış adama denk gelemezsin. Her seferinde haine denk gelemezsin.
Bu kitapta ayrı, dizi de ayrı aşık olduğun her erkekten kazık yedin. Sevis geç işte neden kalbini bir türlü durdurmuyorsun? Klaus'u da her seferinde öldürmeye kalkıp iş oraya gelince yapamaman çok sıkıyor haberin olsun.
Ve Elijah.. Fedakar demekte istemiyorum artık sana. Bunca şeye rağmen hala Klaus'un arkasını toplamak için tüm hayatını ona göre yaşaman artık aptallık düzeyinde geliyor bana. Evet aile her şeydir. Ama senin verdiğin değeri onlar sana vermiyorsa kendine yeni bir hayatta kurman gerekir