Yüreğin yorgunluk görmesin
·62 syf.·
2022 1. kitabı
Bu kitabı kaleme alırken en büyük dileğim, her bir satırın kalbinize dokunması, ruhunuza şifa olmasıydı. "Yüreğin Yorgunluk Görmesin" derken aslında size sesleniyordum; hayatın her türlü fırtınasına, zorluğuna rağmen ayakta kalabilen, Rabbine sığınmaktan vazgeçmeyen o güçlü yüreğinize bir nebze olsun huzur getirmek istedim. Sayfalar arasında gezinirken, kendinizi bulacağınız anlar olacak. Belki de uzun zamandır kimsenin dile getirmediği hislerinize tercüman olacağım, belki de unuttuğunuz bir gerçeği hatırlatacağım. Bu kitap, yalnız olmadığınızı hissettirmek, her şeye rağmen bir umut ışığının her zaman var olduğunu göstermek için yazıldı. Bu eseri okurken, hayatın sadece iniş ve çıkışlardan ibaret olmadığını, her zorluğun içinde bir hikmet gizlendiğini fark edeceksiniz. Yorgun düştüğünüzde, gözyaşlarınıza boğulduğunuzda bile içsel bir güçle nasıl ayağa kalkabileceğinizi, Allah'a olan inancınızın size nasıl bir dayanak olduğunu göreceksiniz. Her bir bölüm, yüreğinize su serpecek, ruhunuzdaki fırtınaları dindirecek bir kapı aralayacak. Bu, sadece bir okuma deneyimi değil, aynı zamanda bir içsel yolculuk, kendinize doğru bir keşif serüveni olacak. Biliyorum, hayat bazen ağır gelir. Umutsuzluk, çaresizlik kapınızı çalabilir. İşte tam da bu anlarda bu kitap, bir fısıltıyla size eşlik edecek. Size, her şeyin geçici olduğunu, asıl olanın kalbinizdeki iman ve Rabbinize olan tevekkül olduğunu hatırlatacak. Kendi acziyetimi bilerek, lakin Allah'ın izniyle, bu kelimelerin size bir el uzatmasını, yolunuzu aydınlatmasını diledim. Bu kitapta bulacağınız her bir cümle, dualarımla yoğruldu, samimi bir kalple kaleme alındı. Her sayfa, kalbinizin derinliklerine inen bir fısıltı gibi olacak. Belki geçmişin izlerini sileceksiniz, belki geleceğe dair endişeleriniz hafifleyecek. Bu kitap, size kendinizi yeniden sevmeyi, yaralarınızı sarmayı ve Allah'ın rahmetine sonsuz güvenmeyi öğretecek. Yazarken hissettiğim tüm o derin duyguları, sizlere de aktarabilmeyi umdum. Bu, bir yazarın okuruna en içten davetidir; gelin, bu yolculukta birlikte yürüyelim ve yüreklerimizin yorgunluk görmeden nasıl huzur bulduğunu keşfedelim. Umarım bu kitap, hayatınızda bir dönüm noktası olur, kalbinize ferahlık verir ve sizi her daim iyiliğe, güzelliğe yöneltir. Okurken bulacağınız her bir teselli, her bir tebessüm, benim için en büyük mükafat olacaktır. Çünkü bu kitabın varoluş amacı, sizin yüreğinizdeki yorgunluğu gidermek ve size yeniden umut aşılamaktır. Rabbim, bu mütevazı çalışmayı kabul buyursun ve her bir satırını sizler için hayırlara vesile kılsın. Ücretsiz bir şekilde okumak veya indirmek isterseniz: disk.yandex.com.tr/i/d6_Rpz5WQW3NLQ Tüm kitaplarımın PDF halini telegram kanalımdan indirebilirsiniz: t.me/ucretsizpdfkita... Yüreğin Yorgunluk Görmesin Cuma Bozkurt
Ücretsiz PDF Kitap İndir
Yüreğin Yorgunluk GörmesinCuma Bozkurt · Kitap Yurdu Doğrudan Yayıncılık · 202177 okunma
··1 alıntı·
1 +1'leme
4.794 Gösterim
Cuma Bozkurt
Kitabı okuduktan sonra alıntı eklemeniz ve inceleme yazmanız, diğer okurların kitap hakkında fikir sahibi olabilmesi açısından önemlidir. Bu konuda vakit ayırmanızı rica ediyorum.
Cuma Bozkurt
Kitabın 2025 güncellenmiş versiyonudur.