2024 41. kitabı
Merhaba kitap dostlarıım bugün sizlere eylül ayında okuduğum bir öykü kitabıyla geldim. ️Yazardan okuduğum ilk kitap oldu. Bu sene içerisinde tanışmak ve ilerleyen yıllarda tüm külliyatını okumak istediğim bir yazar. Genelde bu gibi durumlarda yazarın kitapları yazma sırasına göre okumayı tercih ediyorum. Hem kitaplar arasındaki bağlantıları yakalamak hemde yıllar içerisinde yazarın dönüşümünü ve gelişimini izlemek bana keyif veriyor. Daha önce bundan hiç pişman olmamıştım ama bu sefer pişman oldum. Çünkü çokta keyif aldığım ve bayıldığım bir kitap olmadı. Belki yazarın daha popüler ve en çok okunan kitaplarından birisiyle başlamalıydım. ️Kitap toplamda beş ayrı öyküden oluşuyor. Hikayeler birbirinden bağımsız ancak duygu olarak aynı ortak paydada buluşuyor. Sıradan ve dingin insanların rutin hayatları şeklinde özetleyebilirim. ️Sakin, düz, okuru yormayan kitapları okumayı aslında bazen seviyorum ama bu kitap bana fazla sıradan geldi. Ya da ben bu zamana kadar çok güzel öykü kitapları okuduğum için beni tatmin etmedi. ️Kitap okuma alışkanlığı kazanmak isteyen, sıkılmadan ve yorulmadan bir şeyler okuyayım diyen herkese uygun olduğunu düşünüyorum ama kitap benden iyi bir not alamadı ne yazık ki. Yazardan okumalarıma da farklı bir metotla devam etmeye karar verdim.
Akışı Olmayan SularPınar Kür · Can Yayınları · 2017872 okunma