2024 26. kitabı
Bol bol entrika, nefret, intikam, yanlış anlaşılmalar, gel-gitli ilişkiler, aşk ve tutku okumak isteyenler bu kitaba bakabilirler. Çok bir şey yazmayacağım. Sadece neden beş yüz sayfa söylesene sevgili Julia London, neden yani? Çünkü ne konunun ilerleyişi ne de karakterler beş yüz sayfayı kaldırabilecek türden değildi. Tıkanıyorsun belli, yazacak entrika da kalmamış ama sen uzatıyorsun. Ee bu da doğal olarak yavanlık katmış. Kitabın başı Adrian'ın depresif olduğu bir dönemle başlıyor. Londra'da asillerden oluşan dörtlü bir grupları varmış. Bazı olaylar sonucu kopuyorlar. Bunu anlatmayacağım büyük spoiler çünküsü. Neyse Adrian, grubun lideri ve sevilen üyesi. Seride bu gruptaki üyelerden devam ediyor. Konusu ise Albright Kontu Adrian, babasının tüm mirasını Adrian'ın erkek kardeşi Benedict'e bırakacağını öğrenir. Ama aslında yasal olarak mirasın asıl sahibi Adrian'dır. İş böyle olunca Adrian intikamla dolar, bunu hazmedemez. Aile avukatları Bay Pearle, Benedict'in aile dostları olan Lord Dashell'ın büyük kızıyla evlenmek istediğini çıtlatır ve o kişi de Leydi Lilliana Dashell'dır. Bunu öğrenen Adrian ise artık nasıl intikam alacağını biliyordur ve bunu sevgili erkek kardeşinin yavuklusuyla evlenerek yapacaktır ÷_÷ Lilliana ve Adrian'ın arasındaki kimya bana çok geçmedi. Bunun sebebi yazarın diyalog kısmına cok az yer vermesiydi. Karakterler birbiriyle çok az iletişim kuruyor. Sürekli kafada bir şeyler kurup birbirlerinden uzaklaşıyorlar, kendi kendilerine hüküm veriyorlar. Ee konuştursana gençleri... iletişimsizlikten soldu çocuklar :( Kitabın son sayfalarında, ortalarda başlayan gizemin tüm sırları açığa çıkıyor. Kısmen şaşırdım. Neyse en azından böyle tatmin oldum. Benedict'e gelirsek... sana acıyan salçalı kus kus olsun velet. Senin şımarıklığın ve sinsiliğin sinir krizi yaşattı bana >_< Sonuç olarak Hint dizilerindeki entrikalar gibi bitmek tükenmek bilmeyen düzenbazlıkları okuduk. Bu tür konuları ve regencyleri seviyorsanız kesinlikle öneririm. Seriye devam eder miyim... ederim sanırım ama bana çok da güven olmaz '-'
Tehlikeli İlişkilerJulia London · Martı · 2013212 okunma