Selam arkadaşlar, yazarımızın önce senaryo olarak yazdığı daha sonra romana uyarladığı besteci eserinin yorumuyla geldim.
Süleyman kendi halinde hayalleri olan bir gençtir. Hayali ise yazmakta olduğu bestelerinin bir gün hak ettiği değeri görmesidir. Ancak gelin görün ki ona ablasından başka kimse inanmamaktadır olsun Süleyman yine de hayallerinin peşinden koşar. Kitap azim konusunda bana Martin Eden karakterini anımsattı. İnatçı ve azimli Süleyman.
Hem araba tamirciliği yapıp hem de hayallerini peşinden koşan Süleyman sonrasında öyle şeyler yaşıyor ki o kısımları okuyacak olanlara bırakıyorum.
Kitap senaryo şeklinde yazıldığı için okurken olayı tv dizisi izler gibi gözünüzde canlandırıyorsunuz. Onun dışında akıcı. Konusu birçok insana klişe gelebilir ancak yazarın yazdığı ilk eser ve 10 yıl önce kaleme alınmış olmasını da göz önünde bulundurun.
Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenilmiş olması da ayrı bir merak uyandırıyor. Süleyman'ın serüvenini okuyacak olanlara şimdiden keyifli okumalar diliyorum. Kitapla kalın sevgiler