·384 syf.····Okunma: 10 Ekim 2024 21:21 KİTABIN KONUSU:
Brexley her şeye sahipken hem adrenalin hem de yeni zamanların robin hoodu - zenginden alıp fakire veren- olarak beraber büyüdüğü , aşık olduğu Cadenle birlikte hırsızlık yapmaktadır . Tekrar hırsızlık yaptığı bir zamanda yakalanıp peri hapishanesi olan halalzaha giriyor . Biz burada brexleyin hapishane mücadelesini bu süreçte yaşadığı zorlukları ve kendini anlama serüvenini okuyoruz .
KİTAP YORUMUM :- ÇOK SPOİLER YOK -
Kitap modern dünya da geçen distopya & fantastik türünde bir kitap . Kitabı sevdim güzel akıcı bir kitaptı. Sonlara doğru burada da ne olacak ne göreceğiz diyerek okuduğumuz bir kitaptı ama sonuna şaşırdınız mı diye soracak olursanız hayır şaşırmadım ama nedenini merak ediyorum açıkçası... Warwicke kızgınım ama sanki bunu altında bir olay varmış gibi bir rahatlık var lewşwwekiwe umarım sonda yaptığının bir açıklaması vardır warwick :))) Kitabın başında sevmediğim ama sonlara doğru anlamaya başladığım karakter rodriguez oldu … Açıkçası ben İSG 'nin ve onun yönetiminde ki ıstvanın bir işler çevirdiğine çok eminim ortaya attıkları şu kraliçenin yırtığı açma mevzusu palavra olabilir buna rodriguezin son nefesinden ve perilerin nefretinden anlıyorum kimse durduk yere bu kadar nefret etmez gibi ya … ?? Neyse bunu sonraki kitaplarda öğreneceğiz . Arona üzülmedim pek çünkü zaten kibirli bir salaktı yani üzülmedim çok bir şey yazmaya gerek yok gibi kfwkfwfiwe Kitapta en sevmediğim olay şu oldu yani brexleyin warwickin sürekli vücudundan bahsedip durması ve cadeni hayal etmeye çalışması silawiw ya tamam çok yakışıklı çok seksi ama yeter be kızım oldum yani şkşewkwi Ve Cadeni sevmiyorsun??? bunu artık kabul et yani bu kadar basit diye bağırasım geldi ööwdilwqdl Kitapta en iğrendiğim olay rebeca ve ıstvan olayı oldu bu olay olmasaydı olmuyor muydu Allah'ını seven ya bu kadar gavat bir adam okumadım ??? İĞRENÇTİ . Kitap genel hatlarıyla güzel bir kitaptı mükemmel değil ama bence okunur güzeldi 8/10