Bedenlerimiz dünyada görünür olabilmemiz için ruhlarımıza şekil veren yaratıcının süslemesidir. Yeni bir canlının dünyaya gelebilmesi için, başka bir beden görevlendirilir sığınak olarak. Doğal veya yapay yollarla olsun; bir beden, başka bir bedenin oluşumuna aracı olabilmek için var edilmiştir.
#sayfabeş
HünsaŞale KöseŞale köse
@Kitapsimli
instagram
kosesale
Üç bölüm ve son söz'den oluşan romanımız Hüma ile Tuğrul'un düşüncelerinden oluşuyor. Aileleri ile yaşadıklarını merakla ve hissederek okuyorsunuz.
Ney olmayı ben istemedim. Titrerdim ruhuma her üflediğinde. Ne zaman ki çektin nefesini üzerimden; içi boşaltılıp, ruhunda delikler açılmış bir kamış gibi kalakaldım. Hepsine dayanabilirdim, eğer ki sırtımı açtığın o delik olmasaydı belki de! Delik deşik olmuş ruhumdan hoş nağmeler süzülmez artık. Neydim! Şimdiyse ne oldum, inan ben de bilmiyorum.
#sayfakırküç
İkinci bölüm Hüma ile Hayat'ın düşüncelerinden oluşuyor.
İlk savaş insanın kadın ve erkek olarak ayrıştırılmasıyla başlamış. İnsan vasıf altında toplanmasına izin verilmeyen kadınlar zamanla erkekle bir bütün olduğunu unutmuşlarsa eğer, bunun için suçlanabilirler mi?
#sayfayetmişdört
Seksenler sayfalık romanımızı kısa bir sürede bitirirsiniz. İçinizdeki benliğinizi buluyorsunuz.
#hünsa #olmamdankorktuğunbirigibioldumsonunda
#şaleköse #tuğrul #hayat #afrodit #anne #baba #tecrübe #sokak #cadde #sevgi #ozürdilemek #çocuk #müzik #cemre #birleşmek #dnatest #doktor #ölüm #kalpkrizi