2024 29. kitabı
Okunma: 22 Eylül 2024 08:39
Bedenlerimiz dünyada görünür olabilmemiz için ruhlarımıza şekil veren yaratıcının süslemesidir. Yeni bir canlının dünyaya gelebilmesi için, başka bir beden görevlendirilir sığınak olarak. Doğal veya yapay yollarla olsun; bir beden, başka bir bedenin oluşumuna aracı olabilmek için var edilmiştir. #sayfabeş Hünsa Şale Köse Şale köse @Kitapsimli instagram kosesale . Üç bölüm ve son söz'den oluşan romanımız Hüma ile Tuğrul'un düşüncelerinden oluşuyor. Aileleri ile yaşadıklarını merakla ve hissederek okuyorsunuz. . Ney olmayı ben istemedim. Titrerdim ruhuma her üflediğinde. Ne zaman ki çektin nefesini üzerimden; içi boşaltılıp, ruhunda delikler açılmış bir kamış gibi kalakaldım. Hepsine dayanabilirdim, eğer ki sırtımı açtığın o delik olmasaydı belki de! Delik deşik olmuş ruhumdan hoş nağmeler süzülmez artık. Neydim! Şimdiyse ne oldum, inan ben de bilmiyorum. #sayfakırküç . İkinci bölüm Hüma ile Hayat'ın düşüncelerinden oluşuyor. . İlk savaş insanın kadın ve erkek olarak ayrıştırılmasıyla başlamış. İnsan vasıf altında toplanmasına izin verilmeyen kadınlar zamanla erkekle bir bütün olduğunu unutmuşlarsa eğer, bunun için suçlanabilirler mi? #sayfayetmişdört . Seksenler sayfalık romanımızı kısa bir sürede bitirirsiniz. İçinizdeki benliğinizi buluyorsunuz. . #hünsa #olmamdankorktuğunbirigibioldumsonunda #şaleköse #tuğrul #hayat #afrodit #anne #baba #tecrübe #sokak #cadde #sevgi #ozürdilemek #çocuk #müzik #cemre #birleşmek #dnatest #doktor #ölüm #kalpkrizi
HünsaŞale Köse · Artshop Yayıncılık · 202432 okunma