Kötülük kilit tutar mı?
Gerilim romanlarını sever misiniz?
Kitabı okurken gerçekten heyecanla okudum. Özellikle de son kısımları gündüz okumama rağmen beni çok gerdi ve tüylerim diken diken olduğunu gördüm. Yaşanan doğaüstü olaylar ve hep daha sonra ne olacak diye heyecanla sayfaları çevirdim. Tüm karakterleri çok sevdim ama kasaba sakinlerinden ara ara süphelendim diyebilirim. Harika bir kurgu akıcı ve gerilim dolu bu kitaba bayıldım. Oldukça kaliteli bir kalemden gerilim kitabı okumak istiyorsanız mutlaka bu kitabı okuyun canlarım.
Tess Wharton kasabasındaki eski aile evine döner. Eşinden yıllar önce ayrılmış bekar bir annedir. Oğlu Eli ise şehir dışında okuyordur. Tess tek başına kocaman ve korkutucu bu aile yadigarı evde yaşamaya karar verir ve yavaş yavaş tadilat yapmaya başlar. Bu büyük evi bir pansiyona çevirmeyi düşünür ve evin kapalı olan arka tarafını ise kendisine özel bir daire yapmayı düşünür. Fakat Evin o arka tarafı yıllarca yani Tess'in kendini bildi bileli hep kapalıdır. Tess neredeyse her gece yattığında hep evin o arka tarafın da kapının arkasından tırmalama sesleri duyar buna daha fazla katlanamaz ve o arka tarafı bir an önce açtırmayı düşünür, Çünkü orada bir hayvanın sıkışıp kaldığını düşünür bir an önce bu sesin kesilmesini ister. Ama oraya açtırdığında başına geleceklerden habersizdir.