·384 syf.····Okunma: 15 Ekim 2024 01:32 "Bir kadını seviyorsan, onun rahatsız olduğu ve özellikle sağlığı açısından tehlikeli olan ne olursa olsun En ufak detayına kadar senin umrunda olmalıydı."
"İnsanların doğduklarında kendilerine hediye edilen zamanı sadece bir kereliğine geri alma haklarının olması gerekiyordu."
Yazardan okuduğum üçüncü kitap oldu. Aralarında en çok beğendiğim bu kitap oldu. Aslında aralarında yazım farkı da var. Daha geliştirmiş kendini. Tabii sonraki yazdığı hikayelerde daha da geliştirmiştir kendini.
Hikayenin ilk kısımlarında bir olay oldu ve dehşete düştüm. Ama korktuğum olmadı. Devamında pek çok kez benzer olaylar oldu. Dedim ne oluyor konu böyle mi dönecek ama sonra anladım ve yazara kızmadım. Çünkü karakteri şirine gibi yazmış, çok güzel ve sevimli. Malum güzellik başa bela olabiliyor. Bununla birlikte korumacı yetiştirilen şirine, bazen çok safça davrandığı için de belayı kendi buluyor. İyi yanından bakalım, paratoner gibi belayı çektiği gibi yakuşukli esas oğlan Turan karakterini de kendine çekiyor. Eh her zaman prens seni kurtaramaz Hande kızım, az dikkatli ol.
Neyse bu ikisi aşık oluyor emmaağğ yanlış anlaşılmalar sonucu aşk yarıda kalıyor ve 4 yıl sonra kurgusal kader anlayışıyla tekrar karşılaşıyorlar. Ve bundan sonra Hande şirine, göz ardı ettiği ne varsa ortaya çıkıyor, hayatı tepetaklak oluyor.
Sadece kuegularda entrika ve kaos sever olarak bana da gün doğuyor tabii Kankamsu melikedenkitaplar bana #romantizm aşılayarak, beni yumuşatmaya çabalıyor. Çabasını sevdiğim kadın bu hikayeyi tavsiye ettiği için teşekkür ederim.
Bu arada hikayede aşırıya kaçmayan yetişkin sahneler mevcuttur. Tavsiye edilir.