Puan vermedi·226 syf.····Okunma: 15 Ekim 2024 20:48 Okudumm bittiiii:)
Tavsiye üzerine başladığım bu kitap benim için çok verimli geçti çok ta istifade ettim o yüzden pek çok kişiye de tavsiye edebileceğim bir eser halinde şu an.
İnsanların birbirini sevmekte eksik kaldığı,sevemediği ; başta hayranlık duyduğumuz bu insanlara zamanla ilgi ,sevgi ve saygının azalmasıyla ilişkilerin bitkiler gibi solup gitmesi ... Gerçek sevgilerin yaşanamadığı bu çağda , biraz da olsa kaybolan duyguları canlandırmanın mümkün olabileceğini okumak bile çok güzel hissettirdi. Sevmek , o kadar kıymetli ki gözümde bu duyguyu hak edenler gerçek sevgiyi tatsınlar istiyorum. İnsanlar belki de sevmediğinden değil de yanlış sevdiğinden, sevdiğini dinlemeyip anlamadığından kaybediyor ..sevgi bulununca biten değil,ona sahip çıktıkça güzelleşen kıymetli bir duygu o yüzden bu kitap kaybolan duygularınızı, hissizleşen yanınızı harekete geçirmek için doğru adres olacaktır; çünkü her şeyde olduğu gibi sevginin de kullanma kılavuzu vardır: Bunun için önce kalbinize sonra da bu kitaba kulak verinn:))